03 / 05 / 2024

İstanbul Shopping Fest, Torium AVM'de dün akşam başladı!

İstanbul Shopping Fest, Torium AVM'de dün akşam başladı!

İstanbul 'da ilk kez gerçekleştirilen İstanbul Shopping Fest Torium Alışveriş Merkezi 'nde yapılan Gong Töreni ile başladı. orium 'da alışveriş ve eğlence gece 02:00 'a kadar yoğun bir ilgiyle   devam etti



26 Nisan tarihine kadar devam edecek   festivalin ilk gecesine ev sahipliği yapan Torium 'da alışveriş ve eğlence gece 02:00 'a kadar yoğun bir ilgiyle   devam etti. Fransız gösteri gruplarından Pire Mehmet Ahırkapı Müzisyenlerine, çarkışžans 'tan DJ performanslarına, markaların yaptığı özel indirimlerden Caz Müziğin Kraliçesi İlhem Khodja konserine kadar renkli bir geceye ev sahipliği yapan Torium, 19 Mart Cumartesi günü de gece 02:00 'a kadar açık olacak.

İstanbul 'u bir dünya markası haline getirmek amacıyla bu yıl ilki düzenlenen “İstanbul Shopping Fest ” Torium 'da yapılan Gong Töreni ile başladı. 40 gün boyunca çeşitli etkinlikler ile devam edecek festivalin açılış töreni İstanbul Shopping Fest Komitesi İcra Kurulu Eş Başkanları Mehmet T. Nane ve Hakan Kodal, perakende sektörünün önemli temsilcilerinden Jaklin Güner, Ümit Zaim, Ömer Taviloğlu ve Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun 'un yanı sıra çok sayıda ziyaretçinin katılımı ile gerçekleşti.

Gong Töreni 'nde bir konuşma yapan İstanbul Shopping Fest Eş Bankanı Mehmet Nane, “İstanbul'u arzulanan bir alışveriş ve eğlence şehri olarak tüm dünyaya tanıtmak amacıyla yola çıktık. İstanbulumuzun turizm gelirlerini arttırmak ve önemli bir alışveriş ve turizm destinasyonu haline geldiğini tüm dünyaya göstermek istiyoruz. İşte bu amaçla İstanbul Shopping Fest 'i başlatıyoruz. Festivalin ilk gecesinde gördüğümüz ilginin 40 gün boyunca artarak devam etmesini diliyorum ” dedi.

Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun ise “40 gün 40 gece boyunca milyonlarca kişiyi ağırlayacak olan İstanbul Shopping Fest ile İstanbul alışveriş ve eğlencenin yeni merkezi olacak. İstanbul için önemli olan bu etkinliğin önümüzdeki yıllarda daha da değerli hale geleceğine, İstanbul markası ve perakende sektörünün gelişime önemli katkıları olacağına inanıyorum. Torium olarak festivalin ilk gecesine ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz ” dedi.

 

Gong Töreni sonrası Torium 'da bulunan mağazaları ziyaret ederek çalışanlarla sohbet eden perakende yöneticileri 40 gün sürecek maraton için çalışanlara şans diledi.

Ünlü Dizi Oyuncuları Lunapark partisinde Torium 'da buluştu …

Torium Night Out nedeniyle Cosmopolitan Dergisi ve Torium 'un birlikte düzenlediği Lunapark Partisi ise ünlü oyuncuların ve davetlilerin katılımı ile gerçekleşti. Konukları melek kostümleri ve ellerinde elma şekeri ile karşılayan Cosmo Kızları ve lunapark konseptli özel partiye sevilen dizilerden Yahşi Cazibe 'nin oyuncularından Serhan Arslan ve Erdal Türkmen gibi ünlü isimler katıldı. Konuklar parti boyunca lunapark oyuncaklarının da tadını çıkartma şansını yakaladı. Caz Müziğin Kraliçesi olarak da tanınan İlhem Khodja da Torium Night Out partisinde özel bir performans sergiledi. İlhem Khodja muhteşem sesi, şarkıları ve güzelliği ile davetlileri büyüledi.  

“Torium Ziyaretçileri Alışveriş ve Eğlenceyi Doyasıya Yaşadı ”

Saat 10:00 'dan gece 02.00 'a kadar açık olan ve ziyaretçilerine hem alışveriş hem eğlenceyi bir arada sunan Torium 'da Fransa 'dan gelen show gruplarının gösterileri ziyaretçilerin yoğun ilgisi ile karşılandı. Pire Mehmet Ahır Kapı Müzisyenleri 'nin gece boyunca alışveriş merkezi içerisinde yaptığı gösterilerin yanı sıra Türkiye 'nin en sevilen DJ 'lerinden “Funky C ” nin performansı ziyaretçilere eğlenceli saatler yaşattı.

3 farklı katta kurulan “çarkışžans Yarısmaşı ” ile alışveriş yapan ziyaretçilerine hediye çekleri, sinema bileti ve sürpriz hediyelerin dağıtıldığı Torium 'da Türkiye 'nin ilk kapalı kar eğlence merkezi Snowpark da özel etkinlikleri ve sürprizleri ile festival heyecanını geç saatlere kadar yaşattı. Türkiye 'de ilk kez Torium 'da sergilenen “Dinozorlara Yolculuk Sergisi ” de saat 23:00 'a kadar ziyaretçilerini ağırlamaya devam etti.

Markaların yeni sezon ürünlerinde yaptığı yüzde 30 'a varan indirimler ve sürprizlerle   gece saat 02:00 'a kadar açık kalan Torium Alışveriş Merkezi Festivalin ilk gecesi ziyaretçilerine benzersiz bir deneyim yaşattı. Torium 19 Mart Cumartesi günü de gece 02:00 'a kadar açık kalacak.


Geri Dön