29 / 04 / 2024

İstanbul Tema Park Evleri!

İstanbul Tema Park Evleri!

Firma: Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur

Proje: Temapark

Artaş, Öztaş, Mesa ve Kantur girişimi ile Halkalı'da yükselen İstanbul Tema Park Evleri ile ilgili detaylar haberimizin devamında yer alıyor...




İstanbul'un Avrup yakası-Halkalı 'da hayata geçirilen İstanbul Tema Park Evleri TOKİ'ye ait olan arsa üzerinde yükseliyor. 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dairelerin bulunduğu İstanbul Tema Park Evleri  Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur  tarafından inşa edildi. 


İstanbul Tema Park Evleri projesinde bulunan 1+1 dairelerin alanı 53,11 metrekare,  2+1 dairelerin alanı 88,95 metrekare, 3+1 dairelerin alanı 107,54 metrekare ve 4+1 dairelerin alanı 141,67 metrekare olarak belirlenmiş durumda. İstanbul Tema Park Evleri 'nin fiyat bilgileri şöyle: 


333 bin metrekarelik arsa alanına yayılan İstanbul Tema Park Evleri 'nin içerisinde toplamda 3 bin 610 adet rezidans daire yer alıyor. 



İstanbul Tema Park Evleri!


İstanbul Tema Park Evleri fiyat: 


İstanbul Tema Park Evleri projesinde daireler 3 bin 200 TL'den başlayan metrekare birim fiyatı ile alıcısına sunuluyor. İstanbul Tema Park Evleri ödeme planı ise henüz kesinleşmedi. 


İstanbul Tema Park Evleri ne zaman teslim? 


İstanbul Tema Park Evleri projesinin daire teslimleri 2016 yılında yapılacak.


İstanbul Tema Park Evleri projesinde alışveriş alanları, kapalı otopark, geniş meydanlar, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, sauna, yüzme havuzları, meyve bahçeleri, spa, tenis kortu, basketbol sahası ve voleybol sahası gibi imkanlar mevcut durumda. 



Telefon:  0212 495 71 01

Web adresi : www.temaistanbul.com

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön