Toki

İstanbul TOKİ kura tarihleri! Esenler TOKİ çekiliş ne zaman başlayacak? İstanbul TOKİ çekilişi ne zaman?

TOKİ İstanbul kura çekiliş tarihleri merakla araştırılıyor. Çekilişlerin büyük bir kısmının yapılacağı İstanbul için büyük bir heyecan var. İşte TOKİ Esenler kurası için araştırılan detaylar!Sisteme giriş yapıldıktan sonra arama kısmından “Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)” sayfasına girilir

TOKİ ÇIKTIĞINI NASIL ÖĞRENİRİM?

TOKİ sorgulaması işlemi yapmak için e-devlet üzerinden giriş yapılmalıdır. Sisteme giriş yapıldıktan sonra arama kısmından “Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)” sayfasına girilir. Oradan da konut başvurusu seçilir. Karşınıza çıkan sayfada başvuru bilgilendirme formunu göreceksiniz, bu form okunduktan sonra “Devam et” butonuna tıklanır. Sonra da gelen sayfada bulunuyorsa mevcut başvurular görülebilir.

İşte TOKİ kura çekilişlerine dair merak edilip araştırılan detaylar…

ESENLER ÇEKİLİŞ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

TOKİ Esenler çekilişi merakla takip ediliyor. TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan bilgiler ışığında; İlk Evim İlk İş Yerim projesinin İstanbul ayağındaki ilk kura çekilişleri Tuzla için düzenlendi. İstanbul Tuzla Aydınlı Mah. Konaşlı Mevki'nde inşa edilecek 508 adet konutta kura çekilişi için tarih 30 Kasım 2022 Çarşamba günü saat 11.00 olarak belirlendi. Ama Esenler'de inşa edilecek konutlarda kura çekimine dair henüz net bir  tarih verilmedi.

İSTANBUL TOKİ ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN?

İlk Evim İlk İş Yerim projesi için TOKİ kura çekimi kademeli olarak il il devam ediyor. Sadece İstanbul TOKİ kura çekimi tarihleri henüz belli olmadı. TOKİ İstanbul kura tarihleri belli olduğunda haberimizde yer vereceğiz.

TOKİ PARA İADESİ NE ZAMAN YAPILACAK?

TOKİ para iadesi konusu şu sıralarda çok sık sorulmaktadır. TOKİ’den gelen açıklama şu şekilde; "Kurada, hak sahibi olamayan kişiler, başvuru bedellerini, kura çekiliş tarihinden itibaren beş iş günü sonrasında başvuru yapılan bankanın yetkili şubeleri ve ATM'lerinden geri alınabileceği belirtildi.”

TOKİ ARSA KURASI ÇEKİLİŞ TARİHİ BELLİ OLDU MU?

TOKİ arsa çekilişi hak sahibi belirleme kurası tarihleri henüz açıklanmadı. TOKİ arsa çekilişleri yetkilileri denetiminde gerçekleşecek. Arsa kuraları yeri ve programı TOKİ'nin internet sayfasında duyurulacak. Bütün kuraları izlemek isteyenler ya http://toki.tv adresinden ya da YouTube hesabından canlı olarak takip edebilir.

Zamlar peş peşe sıralandı! İşte 2023’te et ve süt ürünlerine gelecek zamlar!

Emeklilerin yüzü ocak ayı girmeden gülecek! SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklilerine koşulsuz şartsız 2.200 TL ödeme!