05 / 10 / 2024

İstanbul Üniversitesi 15 sözleşmeli personel alımı yapacak!

İstanbul Üniversitesi 15 sözleşmeli personel alımı yapacak!

İstanbul Üniversitesi, Bilgi İşlem Dairesi’nde görev almak üzere 15 sözleşmeli bilişim personeli alımı yapacağını açıkladı. 16 Ekim 2024 tarihine kadar e-Devlet üzerinden yapılacak başvurular ile ilgili detaylar Resmi Gazete’de yayımlandı. 




İstanbul Üniversitesi, Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı'nda görevlendirilmek üzere 15 sözleşmeli bilişim personeli alacağını kaydetti. 02 Ekim 2024 tarihli ve 32680 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan duyuruda, başvuruların 02 Ekim 2024'te başlayacağı ve 16 Ekim 2024 mesai bitimine kadar devam edeceği bilgisi verildi. Adayların KPSS ve YDS puanlarına göre sıralanacağı ifade edildi. 

BAŞVURULAR ONLINE YAPILACAK

sozcu.com.tr'de yer alan içeriğe göre; Başvurular, e-Devlet Kapısı aracılığıyla İstanbul Üniversitesi - Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım Hizmeti veya Kariyer Kapısı Platformu üzerinden online olarak yapılacak. Posta veya şahsen başvuruların kabul edilmeyeceği ve sürecin tamamen dijital ortamda yürütüleceği kaydedildi. 

Adayların sunduğu belgelerin, üniversite tarafından doğrulanacağı ve yanlış beyanda bulunanların başvurularının iptal edileceği vurgulandı. Ayrıca, başvuru süresini kaçıran ya da uygun niteliklere sahip olmayan adayların başvurularının işleme alınmayacağı duyuruldu.

İstanbul Üniversitesi 15 sözleşmeli personel alımı yapacak!

SINAV VE DEĞERLENDİRME KRİTERLERİ

Yazılı ve sözlü sınava katılmaya hak kazanacak adayların, 2024 KPSS B Grubu P3 puan türü ve YDS puanları esas alınarak belirleneceği ifade edildi. KPSS puanının yüzde yetmişi, YDS puanının ise yüzde otuzunun dikkate alınacağı açıklandı. Aday sayısının alınacak personel sayısının 10 katını aşması durumunda, bu puan sıralamasına göre sınava çağrılacakları belirtildi.

KPSS puanı olmayan ya da belge sunamayan adayların puanının 70 olarak kabul edileceği, YDS belgesi olmayanların ise yabancı dil puanlarının 0 olarak hesaplanacağı ifade edildi. Aynı puana sahip adayların da sınava katılma hakkına sahip olacağı bildirildi. Başvuru sonuçlarının adaylara e-posta yoluyla iletileceği ve herhangi bir yazılı ya da sözlü tebligat yapılmayacağı vurgulandı.

27 kamu kurumu toplam 31 bin 883 personel alımı yapacağını duyurdu!

Gençlik Spor İl Müdürlüklerine 980 personel alımı yapılacak!

TÜBİTAK 393 personel alımı yapacağını duyurdu! 

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından 15 sözleşmeli personel alımı yapılacağı duyuruldu!


Geri Dön