19 / 05 / 2024

İstanbul Vakıflar 'dan kiralık 181 taşınmaz!

İstanbul Vakıflar 'dan kiralık 181 taşınmaz!

İstanbul Vakıflar Bölge Müdürlüğü 181 gayrimenkulü kiraya vermek üzere harekete geçti. İstanbul 'daki taşınmazların Fatih, Zeytinburnu, Eyüp, Bakırköy, Beyoğlu, Sarıyer, şžişli, Arnavutköy, Bahçelievler ve Beşiktaş 'ta bulunuyor



İstanbul Vakıflar Bölge Müdürlüğü 181 gayrimenkulü kiraya vermek üzere harekete geçti. İstanbul 'daki taşınmazların Fatih, Zeytinburnu, Eyüp, Bakırköy, Beyoğlu, Sarıyer, şžişli, Arnavutköy, Bahçelievler ve Beşiktaş 'ta bulunduğunu açıklayan İstanbul Vakıflar, kendi bölge müdürlüklerine bağlı olan Silivri, Malkara ve çorlu 'da da bir takım taşınmazların kiraya verileceğini duyurdu.
Kiraya verilecek olan taşınmazların iş hanı odası, dükkan, daire, arsa üzeri dükkan, bina, bahçe, büro ve arsa olduğunu duyuran Vakıflar, bu taşınmazların kullanım alanlarının 2.8 metrekare ile 9 bin 161 metrekare olduğu belirtilirken aylık tahmin bedellerinin 8 TL ile 16 bin TL arasında dağıldığını belirtti.
Geçici ve ek teminat olarak 30 TL ile 44 bin 160 TL arasında değer takdir edilen ihalelerin 16 Mart 201 tarihinde gerçekleştirileceği açıklandı.
Detaylı bilgi için tıklayın


Hüseyin Belibağlı/Emlakkulisi.com

Geri Dön