Kent Haberleri

İstanbul ve Ankara'da yaşayanlar dikkat! Bugün işte bu yollar trafiğe kapatılacak!

Ankara ve İstanbul'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinleri sebebiyle bazı yollar trafiğe kapatılacak. İşte İstanbul ve Ankara'da trafiğe kapatılacak o yollar...Konu ile ilgili olarak verilen detaylar göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında trafiğe kapatılacak yollar da tek tek açıklandı

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri sebebiyle Ankara ve İstanbul'da bugün bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylar göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında trafiğe kapatılacak yollar da tek tek açıklandı.

İstanbul ve Ankara'da yaşayanlar dikkat...  Bugün işte bu yollar trafiğe kapatılacak...

İstanbul ve Ankara'da yaşayanlar dikkat...  Bugün işte bu yollar trafiğe kapatılacak...

Karar'da yer alan habere göre, bugün, Taksim Atatürk Anıtında 'Çelenk Sunma Töreni' ile Üsküdar-Harem sahilinde yapılacak '19 Mayıs Gençlik Yürüyüşü' yapılacak. Beyoğlu Tak-ı Zafer Caddesi trafiğe kapatılacak. Beyoğlu için alternatif güzergahlar Sıraselviler Caddesi, İnönü Caddesi, Mete Caddesi ve Tarlabaşı Bulvarı şeklinde duyuruldu. Yine verilen detaylara göre, Üsküdar’da da Paşalimanı Caddesi - Harem İstikameti (Hakimiyeti Milliye Caddesi kesişimi ve Üsküdar Harem Sahil yolu kesişimi arası) ve Üsküdar Harem Sahil yolu Harem İstikameti’nin (Paşalimanı Caddesi kesişimi ve Harem Arabalı Vapur çıkışları arası) trafiğe kapatılacağı bildirilirken, alternatif güzergah olarak Paşalimanı Caddesi, Selmani Pak Caddesi, Halk Caddesi ve Hakimiyeti Milliye Caddesi olarak belirlendi.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı sebebiyle bugün Çankaya Belediye Başkanlığı tarafından Mareşal Fevzi Çakmak Caddesinde yer alan  Anıtpark'ta 16.00-20.00 saatleri arasında 'Genç Ön Grup Konserleri' ve saat 20.30'da 'Ceza Konseri' gerçekleştirilecek.

Ankara Emniyet Müdürlüğü' tarafından yapılan açıklamaya göre, bugün saat 16.00'dan itibaren Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi'nin; Dögol Caddesi ve İnönü Bulvarı arasında kalan kısmı ve buraya açılan cadde ile sokakların tamamı çift yönlü, Akdeniz Caddesinin; Gençlik Caddesi ile Aşkabat Caddesi arasında kalan kısmı ve buraya açılan cadde ile sokakların tamamı çift yönlü, 83. Sokak ve buraya açılan cadde ile sokakların tamamı çift yönlü olarak araç trafiğine kapatılacak.

Ayrıca konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada, vatandaşların mağdur olmamaları amacıyla öncelikle toplu taşıma araçlarını kullanmaları tavsiye edildi.
 

İstanbul'da ilk evini alacaklara yeni kampanya müjdesi! Yenişehir Evleri'nde 7500 lira taksitle ev sahibi olma imkanı

Evde bakım maaşı hangi illerde yatırıldı? Sizin de hesabınıza 4 bin 336 TL yatmış olabilir, hemen kontrol edin!

Milyonlarca çiftçiye son dakika Mayıs 2023 müjdesi! Herkes hemen hesaplarını hesabını kontrol etsin!