Genel

İstanbul Vizyon Park görücüye çıkıyor!

Kuyumcukent, sektörünün dışına çıkarak inşaat sektöründe iddialı bir oyuncu olmaya başladı. Kuyaş GYO'yu kurarak İstanbul Vizyon Park projesi ile  inşaat sektörüne adım atan Kuyumcukent, İstanbul Vizyon Park projesinin yeni satış stratejisini paylaşacak

Kuyumcukent, İstanbul Vizyon Park projesinde yeni bir sisteme geçiyor. Bin 800 ortaklı Kuyumcukent, yatırımlarını kuyumculuk sektörünün dışına çıkarak inşaat sektöründe iddialı bir oyuncu olmaya başladı. KUYAşž Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nı (GYO) kurarak İstanbul Vizyon Park projesi ile inşaat sektörüne adım atan Kuyumcukent, yeni projelerini ve devam eden İstanbul Vizyon Park projesinin satış stratejilerini paylaşacak.

İstanbul Vizyon Park projesi ile inşaat alanında ilk yatırımını yapan Kuyumcukent, inşaat sektörünün dinamiklerini değiştirecek, tamamen tüketicinin yararına yepyeni bir satış stratejisine geçiyor. Tamamlandığında Türkiye 'nin en büyük inşaat projelerinden biri olacak olan İstanbul Vizyon Park 'ın, banka kredilerindeki faiz artışlarından etkilenmeden, yüksek faizler ödemeden tüketiciye ofis sahibi olma fırsatı sunacağı yeni satış stratejisi ve yeni projeleri, 09 Mayıs 2011 Pazartesi günü  saat 11:00-12:30 saatleri arasında düzenlenecek toplantıda basınla paylaşılacak. Program şöyle:

TARİH  : 09 Mayıs 2011, Pazartesi
SAAT    : 10.30 – 11.00 Tanışma ve Kahvaltı
11.00 – 12.30 Toplantı
YER    :       Les Otomans Otel – Yalı Hatun Salonu
Muallim Naci Caddesi, No: 68 Beşiktaş