Kent Haberleri

İstanbul, Ankara, İzmir doğalgaz metreküp fiyatı ne kadar?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karadeniz gazının karaya çıkarılmasının ardından önemli açıklamalarda bulunarak, "Bir sene boyunca konutlarımızdaki mutfak ve sıcak su tüketimi için gereken doğal gaz ücretsiz olacaktır” dedi. Peki; İstanbul, Ankara, İzmir doğalgaz metreküp fiyatı ne kadar? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bir sene boyunca konutlarımızdaki mutfak ve sıcak su tüketimi için gereken doğal gaz ücretsiz olacaktır” dedi

"İstanbul, Ankara, İzmir doğalgaz metreküp fiyatı ne kadar? İGDAŞ, Başkent, İzmirGaz doğalgaz fiyatları kaç TL?" sorularının yanıtları araştırılan konular arasında yer alıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bir sene boyunca konutlarımızdaki mutfak ve sıcak su tüketimi için gereken doğal gaz ücretsiz olacaktır” dedi. Peki, İstanbul, Ankara, İzmir doğalgaz metreküp fiyatı ne kadar? İGDAŞ, Başkent, İzmirGaz doğalgaz fiyatları kaç TL?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karadeniz gazının karaya çıkarılmasına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Aynı zamanda, konu ile ilgili olarak iki müjde veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bir sene boyunca konutlarımızdaki mutfak ve sıcak su tüketimi için gereken doğal gaz bedava olacak ve aynı zamanda, önümüzdeki 1 ay süresinde evlerimizde ısınma dâhil tüm doğal gaz tüketiminden de ücret almayacağız” ifadelerini kullandı.

İşte detaylar...

İşte Erdoğan’ın konuşmasından bazı önemli kesitler:

"DOĞAL GAZDA YÜZDE 75 İNDİRİM UYGULADIK"

“Yüksek teknoloji temelli sanayimizi ihracatla geliştirdik. Millet bahçeleri yaparak kentlerimizdeki hayat kalitesini yükselttik. Filyos Deresi'ni bu limanla bütünleştirdik. Aynı zamanda, burayı Türkiye’nin en önemli doğal gaz merkezi durumuna getirdik. Kalkınmanın ana altyapısı olan enerjimi sağladık. 21 sene boyunca yaptığımız her yatırımlar vatandaşımızın yaşamını kolaylaştırmış olduk. İnsanımızı hayat pahalılığı bakımından yalnız bırakmadık. Doğal gazda yüzde 75 indirim uygulaması yaptık.”

BEDAVA DOĞAL GAZ MÜJDESİ

“Bir sene boyunca konutlarımızdaki mutfak ve sıcak su tüketimi için gereken doğal gaz bedava olacak ve aynı zamanda, önümüzdeki 1 ay süresinde evlerimizde ısınma dâhil tüm doğal gaz tüketiminden de ücret almayacağız.”

İSTANBUL, ANKARA, İZMİR DOĞALGAZ METREKÜP FİYATI NE KADAR?

Hesaplamalar şubat ayı fiyatları kapsamında yapılmıştır. Güncel hesaplamalar geldiğinde haberimize ilave edilecektir.

700 bin işçi zammında yeni gelişme! Tablo baştan sona değişti!

Temmuz zammıyla emekli ve memur maaşı ne kadar olacak? Bir bir hesaplandı!

Almanya 60 bin yeni personel alacak! Vize kolaylığıyla Türkler de gidebilecek!