Yeni Projeler

İstanbul'da 219 bin TL'ye Tiny House fırsatı!

Türkiye’nin ödüllü ilk ve tek Tiny House projesi olan Tiny Köy Ormanlı'da fiyatları 219 bin TL'den başlıyor. işte İstanbul Çatalca Ormanlı'da yer alan Tiny Köy Ormanlı detayları... Kır bahçesi olarak nitelendirilen Tiny Köy Ormanlı projesinde yatırımcılar arzu ettikleri boyutlarda tiny house alarak etrafı çevrili arsalarına yerleştirebiliyor

Türkiye’nin ödüllü ilk ve tek Tiny House projesi olan Tiny Köy Ormanlı projesi İstanbul Çatalca'da yer alıyor. 

Kır bahçesi olarak nitelendirilen Tiny Köy Ormanlı projesinde yatırımcılar arzu ettikleri boyutlarda tiny house alarak etrafı çevrili arsalarına yerleştirebiliyor. 

Etrafı tamamen çevrili Tiny Köy Ormanlı projesinde 7/24 güvenlikli kamera sistemi, çocuk oyun alanları, çardaklar ve dinlenme alanları yer alıyor.

İşte Tiny Köy Ormanlı projesi ile ilgili merak edilen diğer detaylar...

83 ayrı parselin yer aldığı Tiny Köy projesinde her parsel birbirinden bağımsız olacak. Her bir parselde araç park alanı, tiny house alanı ve geniş bahçe yer alacak.

Arsa alanlarının 210 metrekare ile 350 metrekare arasında değiştiği Tiny Köy projesi  83 seçkin Aile için Tiny House alanından oluşuyor.

Peki Tiny Köy nerede? 

Kıyıya 500 metre mesafede yer alan Tiny Köy projesi Terkos Gölüne 1 km, Ormanlı Plajı'na ise 2 kilometre uzaklıkta yer alıyor. 

Kendine ait bir trafonun da yer alacağı Tiny Köy projesine elektrik ve su tüketimi sayaç sistemi ile faturalandırılıyor. 

Tiny Köy fiyat listesi
Tiny Köy fiyatları 219 bin TL'den başlıyor. 
 

Web: https://www.tinykoy.com/

Taşınabilir ve ergonomik Tiny House'lara talep arttı! Tiny House fiyatları ne kadar? Tiny House avantajları neler?

Cep yakmayan tatil fırsatı! LMC Sassino 470K karavan fiyatları ne kadar? İşte 25 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Tatilcilerin yeni gözdesi: Karavan! Shatigo karavan kiralama fiyatları ne kadar? İşte 24 Mayıs 2022 fiyat listesi...