Kent Haberleri

İstanbul'da çılgın tarife: Kişi başı 295 euro

Kurban Bayramı tatiliyle birlikte birçok vatandaş tatil beldelerinin yolunu tuttu. İstanbul'da kalanlar ise sıcak havaların etkisinden bir nebze kurtulabilmek için havuzlara akın etti. 5 yıldızlı otellerde bulunan havuzların fiyatları ise görenleri şoke etti. İşte detaylar... İstanbul'da trafiğin normal günde durma noktasına geldiği bölgelerde bayramda yollar bomboş kaldı

Kurban Bayramı tatilinin başlamasıyla birlikte İstanbul'da nüfus büyük ölçüde azaldı. İstanbul'da trafiğin normal günde durma noktasına geldiği bölgelerde bayramda yollar bomboş kaldı. Vatandaşların çoğu Ege ve Akdeniz kıyılarına akın etti. İstanbul'da kalanlar ise sıcak havalarda serinleyebilmek için havuzları tercih etti. Fakat İstanbul'un 5 yıldızlı otellerinde havuz fiyatları herkesi şaşkına çevirdi. İşte detaylar...

Dokuz günlük bayram tatilinde Ege ve Akdeniz kıyılarına gitmek yerine İstanbul'da kalanlar, sıcak havalarda serinlemek için havuzları tercih ediyor. İstanbul'da tatil yapma imkanı bulamayanlar için günlük havuz kullanımı, birçok otelde mümkün olup, fiyatlar hafta içi ve hafta sonu olarak değişiklik gösteriyor.

İşte bazı 5 yıldızlı otellerdeki havuzların bayram fiyatları:

Çırağan Palace Kempinski: Boğaz manzaralı en lüks otellerden biri olan Çırağan Palace Kempinski, en pahalı havuz hizmetini sunuyor. Havuz kullanımı için tek kişi başı 295 Euro talep ediliyor.

Four Seasons: Yine Boğaz manzaralı ünlü otellerden Four Seasons, hafta içi ve hafta sonu olmak üzere farklı fiyatlar uyguluyor. Hafta içi havuz kullanımı için kişi başı 2.100 TL, hafta sonu ise 2.850 TL ödemek gerekiyor.

Swissotel The Bosphorus: Beşiktaş'ta bulunan Swissotel The Bosphorus'un havuzunu kullanmak isterseniz, fiyatlar hafta içi ve hafta sonu için değişiklik gösteriyor. Hafta içi kişi başı 2.250 TL, hafta sonu ise 2.700 TL ödemeniz gerekiyor. Bu fiyata sadece havuz kullanımı dahil ediliyor ve otelde farklı harcamalar yapmanız durumunda ekstra ücretler ödemeniz gerekiyor. Bayram döneminde ise hafta sonu fiyatları geçerli oluyor.

İstanbul'da sıcak yaz günlerinde serinlemek ve lüks bir atmosferde zaman geçirmek isteyenler için 5 yıldızlı otellerdeki havuzlar, bir alternatif sunuyor. Ancak bütçeye uygun bir seçenek bulmak için diğer otellerin fiyatlarını da araştırmak gerekiyor. İstanbul'da daha ucuza havuz seçenekleri de bulunuyor. 

Akkuyu Nükleer Santrali'nde geri sayım başladı; Bakan Bayraktar tarih verdi

Sulu eğlence; Fiyatı günlük 500 TL ila 2 bin TL arası

Ayda 40 bin TL kazandırıyor! Eleman bulunamıyor