Sektörel

İstanbul'da ilk evini alacaklara yeni kampanya müjdesi! Yenişehir Evleri'nde 7500 lira taksitle ev sahibi olma imkanı

İstanbul'da ilk evini alacaklara müjdeli haber geldi. Vatandaşlar kampanya kapsamında Yenişehir Evleri'ne yüzde 20 peşinat, 120 ay vade ve 7.500 TL’den başlayan taksitlerle ev sahibi olabilecek.

“ilk Evim, İlk İşyerim” ve “Yeni Evim” kampanyalarından sonra şimdi de İstanbul’da evi olmayanları ev sahibi yapmak için fırsatlarla dolu yep yeni bir kampanya daha hayata geçiyor.

Emlak Konut ile Türk Hava Yolları tarafından hayata geçirilecek kampanya İstanbul Yeni Havalimanı’na 10 dakika ulaşım mesafesindeki Arnavutköy’de 2,5 milyon metrekare alan üzerinde inşa edilecek. Peki, kampanyadan kimler faydalanacak? İşte detaylar...

İSTANBUL'DA İLK EVİNİ ALANLARA KAMPANYA

Hürriyet'te yer alan detaylara göre, Sosyal Konut Projesi kampanyasına sadece ilk evini alacak vatandaşlar müracaat edebilecek ve başvuru için sadece 1.000 lira ücret alınacak. 

Toplamda 13.000 bağımsız bölümün yer aldığı Yenişehir Evleri Arnavutköy Projesi büyük bir kent vizyonuyla sosyal konut projesi kapsamında kura ile satışa sunulacak.

Söz konusu kampanyanın başvuruları www.emlakkonut.com.tr adresi üzerinden 2 Haziran tarihine kadar devam edecek.

YÜZDE 20 PEŞİNAT, 120 AY VADE 7.500 TL ÖDEME FIRSATI

İstanbul’da daha önce evi olmayanlara uzun vadede uygun ödeme şartları ile ev sahibi olma fırsatı sağlanıyor.

Katılım şartlarını sağlayan başvuru sahipleri, yapılacak kura çekimi ile hak sahibi oldukları projeden, yüzde 20 peşinat, 120 ay vade ve 7.500 TL’den başlayan taksitlerle ev sahibi olama imkanı elde edecek.

Ödemeler Emlak Konut ödeme sistemiyle Emlak Konut’a yapılacak.

KAMPANYAYA KİMLER BAŞVURU YAPACAK?

Kampanyadan faydalanmak için şu şartlar aranıyor; İstanbul’da ikamet, hane halkı (eşler) üzerine kayıtlı evinin olmaması, son bir sene içerisinde tapu devrinin yapılmamış olması koşulu aranacak ve mücbir sebepler hariç, beş sene boyunca satış işlemi yapılamayacak.

GENÇLERE YÜZDE 20 ÖZEL KONTENJAN AYRILIYOR

Projede toplam Konut sayısı üzerinden gençlere yüzde 20, engelli vatandaşlara yüzde 5, şehit ve gazi yakınlarına yüzde ise 5,  kontenjan ayrılacak. 

18 – 30 yaş arasında gençlerin ev sahibi olabilmeleri için gelir koşulu aranmayacak.

PROJENİN DETAYLARI NELER?

Projede; az katlı ve yatay mimari anlayışıyla tasarlanan 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon gibi daire tipleri kura ile satışa sunulacak. 

Proje; her yaştan insanın yararlanabileceği bölgesel park ve yaşam alanları, sağlık, spor alanları, meydanlar, eğitim, etkinlik alanları, dini tesis, sosyal ve kültürel tesis alanları ile yaya ve bisiklet yolları gibi alanlar yer alacak.

İstanbul Havalimanı ve diğer gerçekleşecek büyük projelerin merkezinde bulunan Yenişehir Evleri Arnavutköy, her detayı özenle düşünülmüş, yenilikçi uygulamalara yer verilen bir proje olarak ilk ev sahiplerini arıyor.

Yenişehir Evleri Arnavutköy’de çocuklarınızın keyifle vakit geçireceği ve sosyalleşeceği çocuk oyun parkı ve onların iyi düzeyde eğitim alabileceği eğitim kurumları yer alıyor. 

Son dakika! Merkez Bankası, nakit avans kararından geri adım attı!

Doların geleceği rakamı görenler yerinde duramayacak! Kıyıda köşede doları olanlar görmeyen kalmasın