28 / 04 / 2024

İstanbul'da yarın yapılacak miting nedeni ile İstanbul Havalimanı metro hattı ve Marmaray ücretsiz olacak

İstanbul'da yarın yapılacak miting nedeni ile İstanbul Havalimanı metro hattı ve Marmaray ücretsiz olacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiği karar ile yarın yapılacak olan Büyük Filistin mitinginde ulaşımın hızlı bir şekilde sağlanması için sağlanabilmesi için İstanbul'da havalimanı metro hattı ve Marmaray, Ankara'da Başkentray ve İzmir'de ise İZBAN seferleri ücretsiz olacak.



Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yarın İstanbul'da yapılacak "Büyük Filistin Mitingi" sebebi ile Gayrettepe - İstanbul Havalimanı metro hattı ile  Marmaray  seyahatlerinin ücretsiz olduğunu duyurdu.

Bakan Uraloğlu, sosyal medya platformu X'ten yaptığı paylaşımda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararıyla, "Büyük Filistin Mitingi"nde Gazze'ye ses olacak vatandaşlara kolaylık sağlaması için İstanbul'da Gayrettepe-İstanbul Havalimanı metro hattı ile Marmaray seyahatlerinin ücretsiz hizmet vereceğini kaydedildi.

İstanbul da yarın yapılacak miting nedeni ile İstanbul Havalimanı metro hattı ve Marmaray ücretsiz olacak

BAŞKENTRAY VE İZBAN'DA DA SEFERLER ÜCRETSİZ

Ayrıca Ankara'da Başkentray, İzmir'de ise İZBAN banliyö tren seferlerinin de bu tarihte ücretsiz olacağına dikkati çeken Bakan Uraloğlu, "Zulme karşı sesimizi en yüksek şekilde çıkarmak için bütün vatandaşlarımızı 'Büyük Filistin Mitingi'ne bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

YARIN BU YOLLARDA KAPALI OLACAK?

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı Atatürk Havalimanı'nda yapılacak olan miting sebebi ile yarın saat 07.00'den itibaren bazı yollar trafiğe kapalı olacak. Buna göre, Yeni Havalimanı Caddesi sahil istikameti İstanbul Fuar Merkezi-Dünya Ticaret Merkezi ayrımı, Atatürk Havalimanı B kapısı giriş ve çıkışları, Atatürk Havalimanı B Kapısı önü varyant üstü iki yönlü, Atatürk Havalimanı Yolu Ahtapot Kavşak Alt Geçidi VIP ayrımları-C Kapısı ayrımlarından itibaren THY Kargo Terminali arasındaki yollar iki yönlü olarak trafiğe kapatılacak.

Marmaray, metrobüs, metro, otobüs 29 Ekim'de bedava mı? 29 Ekim ücretsiz toplu taşımalar! Dışarı çıkacaklar hemen bakın!

 


Geri Dön