Genel

İstanbul'daki okullara yalıtım yapılıyor!

Serdar çelik tarafından yönetilen İSMEP kapsamındaki Eğitim Yapılarının Yeniden Yapım İnşaatı ve Güçlendirme-Onarım projesiyle İstanbul'daki okullar yalıtıma kavuşuyor  

Eryap Group Batı Marmara Bölgesi şžefi Serdar çelik, İstanbul İl özel İdaresi Proje Koordinasyon Birimi tarafından yürütülen 'İstanbul Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Projesi' (İSMEP) kapsamında 'Eğitim Yapılarının Yeniden Yapım İnşaatı ve Güçlendirme-Onarım' projesine katkı sağladıklarını söyledi. çelik, 2010 yılı yaz dönemine kadar toplam 308 okulun güçlendirme ve onarım işleri ile 38 okulun yıkılıp yeniden yapımının gerçekleştiğine dikkat çekerek, '2010 yılı yaz dönemi sonunda da 112 okulun güçlendirme ve onarımı ile 26 adet okulun yeniden yapımı ihalesi gerçekleştirildi' dedi. çelik, bu projenin, yeni nesillerin güvenli ve huzurlu bir ortamda eğitimlerine devam edebilmeleri açısından büyük önem taşıdığını söyledi. çelik, 'Eryap, Bonuspan markalı XPS ısı yalıtım levhası ürünüyle son dönem ihalesi yapılan ve halen çalışmaların devam ettiği 138 okul projesinde, hem ısı yalıtımı hem de güçlendirme aşamalarında bu ürünü ile yer alıyor' dedi.

Su yalıtımı için de tercih ediliyor

Eryap Group'un 2005 yılından bu yana istanbul-Silivri tesislerinde Bonuspan markalı XPS üretimi yaptığını belirten çelik, '2007 yılı içerisinde üretimine başlanan Focus Membran markalı bitümlüsu yalıtım örtüleri, halen devam eden 26 adet okulun yeniden yapımı projesinde, su yalıtımı için tercih edilen ürün olarak dikkat ekiyor' açıklamasını yaptı.

Habertürk