Ekonomi

İstanbul’daki Rusya-Ukrayna zirvenin ardından altın-dolar düştü, borsa yükseldi

İstanbul’da Rusya ile Ukrayna arasında yapılan barış müzakerelerinin ardından piyasalarda hareketlilik yaşandı. Altın ve dolar düşerken, borsa yönünü yukarı çevirdi. Peki altın, dolar, euro ne kadar? Gram altın kaç TL oldu? İşte detaylar… Sabah saat 10:30’da başlayan görüşme, 4 saat sürdü

Dünyanın gözü İstanbul Dolmabahçe’de yapılan Rus ve Ukrayna heyetlerinin yapacağı görüşmeye çevrilmişti. Sabah saat 10:30’da başlayan görüşme, 4 saat sürdü. Görüşmenin ardından her iki taraftan da açıklama yapıldı. Yapılan açıklamalar sonrası piyasalarda hareketlilik yaşandı. Dolar ve altında gerileme olurken, borsa yönünü yukarı çevirdi. 

BORSA YÜKSELDİ

İstanbul Dolmabahçe’de Ukrayna ile Rusya arasında yapılan müzakere sırasında 2 bin 193 puan seviyelerinde hareket eden Borsa İstanbul, taraflardan gelen olumlu ve yapıcı açıklamaların ardından 2 bin 207 puana kadar tırmandı. 

DOLARDA GERİLEME!

Müzakere esnasında 14.82 Türk lirası civarında seyreden dolar kuru ise müzakere sonrası yapılan açıklamayla 14.66 Türk lirasına geriledi. Sabah saatlerinde 16.36 Türk lirası olan euro da 16.15 Türk lirasına kadar geriledi. Euro, sonrasında 16,25 Türk lirası bandında sabitlendi.

Barış umudu piyasaları salladı! Altın, gümüş, dolar ve euro fiyatlarında son durum!

BMW X1 fiyatları 1 külçe altın ediyor! İşte 29 Mart 2022 Fiyat listesi!

29 Mart 22 ayar bilezik fiyatları ne kadar? Bilezik fiyatlarında son dakika!