Kent Haberleri

İstanbulkart sahibi iseniz bu habere dikkat! Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! Tarihi kaçırmayın

İstanbulkart kampanyasını duyan her toplu taşıma kullanıcısı kampanya ile ilgili detaylı bilgiye sahip olmak istiyor. Bu dev kampanyanın koşulları için haberimizin detaylarına bakmayı unutmayın.İstanbulkart sahibi olan vatandaşların başvuru yapabileceği kampanyaya özel yeni bir ilan daha duyuruldu

İstanbulkart kullanıcılarına dev kampanya!

İstanbulkart kullanan İstanbullu vatandaşlar için kampanya ilanı geçtiğimiz günlerde duyurulmuştu. İstanbulkart sahibi olan vatandaşların başvuru yapabileceği kampanyaya özel yeni bir ilan daha duyuruldu. Kampanya'nın 28 Şubat 2023 tarihine kadar geçerli olduğunun altı çizilirken ayrıntılarına dair açıklamalar da geldi.

,

Kampanyanın devreye girdiği yönünde yapılan ilan ile beraber İstanbulkart ile bir kerede yapılacak olan 200 TL ve üstü alışveriş akabinde değişik gün içerisinde ikinci, üçüncü ve dördüncü defa 200 TL ve üstü alışverişlerinizin her seferine ait bir geçiş bedeli Dijital İstanbulkar'ta hediye olarak ilave edilecek. Sık sık yapılan 
ilan esnasında belirtilen avantajın 28 Şubat 2023 tarihine kadar süreceğine dair vurgular yapıldı.

 

İstanbulkart kampanya detayları!

1 Şubat ile 28 Şubat tarihleri arasında geçerli olan İstanbulkart kampanyası ile bir kerede yapılan 200 TL ve üstü alışveriş akabinde değişik bir günde yapılan ikinci, üçüncü ve dördüncü 200 TL ve üstü alışveriş neticesinde her bir gün için bir geçiş bedeli Dijital İstanbulkartına hediye olarak ilave edilecektir.

şartların sağlanmasıyla beraber ödemelerini başarıyla bitiren vatandaş ödemeyi geri iptal etmesi halinde belirtilen ödülden yararlanamaz.

Yukarda belirtilen şartlarda yer aldığı gibi ödemelerin yapılması halinde İstanbulkart sahibinin dijital İstanbulkartına ifade edilen ödüller toplu olarak verilecektir.

Kampanyada bir kullanıcı sadece bir İstanbulkart ile katılım yapabilir.

İstanbulkart kampanya miadı üresince kullanıcı tek bir kart ile yapacağı başarılı ödemeler neticesinde en çok 3 geçiş hediyesine sahip olabilecektir.

 Kampanya sonunda verilen ödülün peşin karşılığı alınamaz.

Belirtilen ödülün Dijital İstanbulkart'a yüklenmesinden dolayı 3 Mart öncesinde İstanbulkart Mobil uygulamasını indirmeniz ve kampanyada yer alan İstanbulkart'ın  mobil uygulamasına tanımlı olması gerekir. Aksi halde ödülden yararlanamazsınız.

Dijital İstanbulkartı'na yapılan ödülünüzü QR kod geçişlerinde kullanabilirsiniz. Marmaray, otobüs, metrobüs, metro ve Şehir Hatlarında QR kodu bulunmaktadır.

Kampanyaya katılım sağlamadan evvel İstanbulkart'ınızı kişiselleştirmeniz gerekir. Açık rıza tercihlerinin açık olması ve ticari elektronik iletinin de izin verilmiş olması gerekir.

Açık rıza ve ticari elektronik ileti izinlerini değiştirmek için İstanbulkart Mobile giriş yapmanız zorunludur.

Kampanya ödülüne ait bilgiler mobil uygulama kullanıcılarına push bilidirimi veya SMS ile yapılacaktır.

SMS yahut ticari izinler kapalı olduğu zamanlarda hak sahibine ödül bilgilendirilmesi olmayacaktır.

Off... offf.. O marketten allah allah dedirten indirim! et 100 TL'nin altına indi! Bu adamlar çıldırmış olmalı!

Bu şartları taşıyorsanız müjde! Her ay 6000 TL alacaksınız!

Halkbank'tan bomba atak! İşte bu kadar parayı geri ödemesiz veriyor!