Ekonomi

İstanbulkart sahipleri dikkat! Aylık iade dönemi başladı

İstanbulkart sahiplerini ilgilendiren yeni bir haber geldi. Söz konusu kampanya 22 Eylül tarihine kadar geçerli. Söz konusu kampanya 22 Eylül tarihine kadar geçerli olacaktır

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbulkart sahiplerini ilgilendiren yeni kampanyayı duyurmuş durumda. Söz konusu kampanya 22 Eylül tarihine kadar geçerli olacaktır. Kampanya için “Beltur restoran, kafe ve büfelerinde yapacağın İstanbulkart ödemelerinin yüzde 10’u ödeme yaptığın İstanbulkart’a iadedir!” açıklamalarında bulunuldu.

Yapılan açıklamaya göre, kampanya koşulları şöyledir:

"Belbim A.Ş. kampanyayı durdurma ve değişiklik yapma hakkını saklı tutmaktadır. Plajlar hariç tüm Beltur kafelerinde yapılacak İstanbulkart ile ödemelerin yüzde 10’u iade yapılarak ödeme yapılan İstanbulkart’a talimat olarak yüklenecek. Kampanya süresince İstanbulkart ile yapılan her Beltur ödemesinde yüzde 10 iade yapılacak. Bir kart kampanya boyunca en fazla 20 TL ödüllendirilecek. Kazanılan ödül nakit karşılığı talep edilemeyecek. Talimat olarak yüklenen ödül TL, herhangi bir yükleme noktasına, otobüs duraklarında yer alan talimat yükleme noktalarına, otobüslerdeki geçiş cihazlarına İstanbulkart dokundurularak ya da İstanbulkart Mobil üzerinden NFC yoluyla tanımlanabilecektir. 

Bir kullanıcı birden fazla kartı ile kampanyadan faydalanabilecek. Kullanıcının push bildirimi kapalı olması halinde Belbim AŞ kayıtlarında kullanıcının SMS ticari elektronik ileti izni varsa ödül bilgilendirmesi SMS ile yapılacak. SMS ile ticari elektronik ileti izni yoksa kullanıcılara ödül TL yüklemesi yapılacak ancak SMS iletişimi yapılamayaca. Kampanyadan faydalanabilmek için İstanbulkart’ın kişiselleştirilmiş olması, açık rıza tercihlerinin açık olması ve en az bir ticari elektronik ileti izninin verilmiş olması gerekli. Kullanıcıların kampanyalara katılım şartlarına ve sonuçlarına dair iletileri alabilmesi için önceden alınan ticari ileti onaylarına ihtiyaç duyulmakta. Kampanyalardan haberdar olmak ve katılmak için ticari elektronik ileti tercihleri İstanbulkart Mobil’den ya da internet adresinden düzenlenebilecek.

 

Ödüllendirme bilgisi İstanbulkart Mobil kullanıcılarına push bildirimi ya da SMS olarak yapılacak. Kullanıcının push bildirimi kapalı olması halinde Belbim AŞ kayıtlarında kullanıcının SMS ticari elektronik ileti izni varsa ödül bilgilendirmesi SMS ile yapılacak. SMS ile ticari elektronik ileti izni yoksa kullanıcılara ödül TL yüklemesi yapılacak ancak SMS iletişimi yapılamayacak. Kampanya koşullarında yer alan çerçeve sözleşme, açık rıza ve ticari elektronik ileti izin onaylarının, kampanyaya konu işlemin gerçekleşme tarih/saatinden önce verilmesi halinde kampanyadan faydalanılabilecek. Sistemsel gecikmelerden kaynaklı ödül TL yüklemelerinde oluşabilecek aksaklıklarda BELBİM AŞ müşteri memnuniyeti kapsamında TL ödül yüklemesini en kısa sürede gerçekleştirecek."