Kent Haberleri

İstanbullular dikkat! Bugün ve yarın bu yollar resmen trafiğe kapatılacak! Bakmadan geçmeyin!

Millet İttifakı ve Cumhur İttifakı'nın mitingleri sebebiyle İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatılacak. Peki İstanbul'da hangi yollar trafiğe kapatılacak? Bu habere bakmadan geçmeyin...Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara gröe, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü, Millet İttifakı'nın yarın Maltepe Etkinlik Alanı'nda gerçekleştireceği "Büyük Millet Buluşması" için kapanacak yolları ve alternatif güzergahları tek tek açıkladı

Mega kent İstanbul'da, Millet İttifakı ve Cumhur İttifakı'nın bugün ve yarın gerçekleştireceği mitingler sebebiyle bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara gröe, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü, Millet İttifakı'nın yarın Maltepe Etkinlik Alanı'nda gerçekleştireceği "Büyük Millet Buluşması" için kapanacak yolları ve alternatif güzergahları tek tek açıkladı.

Emniyet tarafından yapılan son dakika açıklamasında, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından bugün Maltepe Etkinlik Alanı'nda gerçekleştirilecek olan mitingle ilgili trafik yönünden alınan emniyet tedbirleri kapsamında, sabah 06.00'dan itibaren Maltepe'de trafiğe kapatılacak yollar şöyle sıralandı:

"Turgut Özal Bulvarı (Maltepe – Kartal Sahil Yolu) (Küçükyalı Maltepe Evlendirme Dairesi önü ile Kartal Çanakkale Caddesi Kavşağı arasında kalan kısım) ve bu caddeye çıkan tüm sokaklar."

Ayrıca yapılan açıklamada, kapatılan yollara alternatif olarak kullanılacak güzergahların da D-100 Karayolu ve Kemeraltı Caddesi olduğu kaydedildi.


YARIN BAKIRKÖY'DE BU YOLLAR TRAFİĞE KAPATILACAK

Yine verilen detaylara göre, mega kent İstanbul'da pazar günü Cumhur İttifakı Mitingi ve Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin açılışı nedeniyle Bakırköy'de bazı yollar da trafiğe kapatılacak.

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü tarafından konu ile ilgili olarak yapılan açıklamaya göre, yarınsaat 16.00'da Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi açılışı gerçekleştirilecek.

Bu sebeple saat 07.00 itibarıyla, Yeni Havalimanı Caddesi sahil istikameti İstanbul Fuar Merkezi-Dünya Ticaret Merkezi ayrımı, Atatürk Havalimanı Yolu Ahtapot Kavşak Alt Geçidi VIP ayrımları-C kapısı ayrımlarından itibaren THY Kargo Terminali arası iki yönlü olarak, Yeni Havalimanı Caddesi Sahil İstikameti İstanbul Fuar Merkezi-Dünya Ticaret Merkezi ayrımı, Atatürk Havalimanı B kapısı giriş çıkışları, Bakırköy Mimar Basri Mete Sokağı ile Metro İstasyon Sokağı Kavşağından Yeni Havalimanı Caddesi'ne bağlanan tali yol iki yönlü olarak, Yeni Havalimanı Caddesi Gümrük Köprüsü girişleri trafiğe kapatılmış olacak

Söz konusu bu programa katılacaklar, Basın Ekspres ve benzeri güzergahlar fazla yoğun olacağı için Atatürk Havalimanı'na gidiş istikametleri yerine alternatif güzergah olarak Yeni Havalimanı Caddesi'ni de kullanabilecek.

Al Jazeera, Türkiye’deki konut krizini yazdı: Konut almak artık bir hayal!

Tapu sahiplerine müjde! Tam 5 yıl ödediğiniz o paralar size geri verilecek! Bu paraları mutlaka alın!

TOKİ İstanbul Tuzla 2023 projesi için yeni tarih belli oldu! 381 yeni konutu kaçırmayın!