Toki

İstanbul'un bu ilçelerinde yaşayanlara müjde! Resmen açıklandı!

Kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmak için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, mega kent İstanbul'da 3 yeni milllet bahçesi inşa edecek.

Kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmak için start veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, mega kent İstanbul'da 3 yeni milllet bahçesi hayata geçirecek.

81 ilde yeni millet bahçeleri inşa etmeye devam eden TOKİ'nin İstanbul'daki millet bahçeleri Silivri, Bayrampaşa ve Rumelihisarı'nda yükselecek. 

İşte İstanbullular tarafından merakla beklenen millet bahçelerinin hayata geçeceği mahalleler ve ihale tarihleri...

Silivri Millet Bahçesi projesinin ihalesi 21 Şubat'ta, Bayrampaşa Millet Bahçesi projesinin ihalesi 22 Şubat tarihinde, Rumelihisarı Millet Bahçesi projesinin ihalesi 22 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

İstanbulluların yüzünü güldüren millet bahçesi projeleri kapsamında sosyal donatı alanlarına da yer verilecek.

İşte İstanbullular tarafından merakla beklenen millet bahçelerinin hayata geçeceği mahalleler ve ihale tarihleri...

Silivri Millet Bahçesi 
İstanbul İli, Silivri İlçesi, Alibey Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 21 Şubat 2022 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

 

Bayrampaşa Millet Bahçesi
İstanbul İli, Bayrampaşa İlçesi, Sağmalcılar Mahallesi (Kartaltepe Mevki) Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi 22 Şubat 2022 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Rumelihisarı Millet Bahçesi 
İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Rumelihisarı Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 22 Mart 2022 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Silivri'ye Millet Bahçesi müjdesi!

İstanbullular dikkat! Beklenen o tarih belli oldu!

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com