29 / 04 / 2024

İstanbul'un gayrimenkulde en değerli ilçesi Beşiktaş!

İstanbul'un gayrimenkulde en değerli ilçesi Beşiktaş!

İstanbul'un konutta en pahallı ilçesi belli oldu. Boğaz'a nazır semt Beşiktaş'ta metrekare fiyatı 10 bin 792 TL'ye ulaştı.



İstanbul'un gayrimenkulde en değerli ilçesi belli oldu. İstabul'un ev pahallı evleri Beşiktaş'ta yer alıyor. Beşiktaş'ı sırasıyla Sarıyer, Bakırköy takip ediyor.

Metrekare fiyatı 10 bin 792 TL

İstanbul'un Boğaz'a nazır semti Beşiktaş'ta konut fiyatları rekor seviyeye ulaştı. Bölgede metrekare fiyatı 10 bin 792 TL'ye ulaştı.

Kiralık metrekare değeri 30.1 TL

İstanbul ilçeleri arasında en yüksek konut fiyatına sahip ilçede kiralık metrekare değeri ise 30.1 TL. Yüksek prim potansiyelinin olduğu Beşiktaş'ın kira dönüşü ise 358 ay. Tapusor.com'dan elde edilen bilgilere göre, bölgenin yatırım puanı yüzde 18.

Yatırımcılara tavsiye

Gayrimenkul yatırımıyla ilgili uzman görüşleri ise şu şekilde: ''Pazara sunulan gayrimenkul adedi artarken fiyatların düşüş göstermesi, yatırım için en istenmeyen durumdur. Sorguladığınız alanda yatırım kararı alırken dikkat etmelisiniz. Fiyat düşüşünü çok hızlı bir yükseliş takip edebileceği gibi, düşüşün devam etmesi de muhtemeldir. Farklı zaman aralıklarında sorgulamaları tekrarlamanızı önermekle birlikte, yakın çevrede alınmış proje ve plan kararlarını da takip etmenizi tavsiye ederiz.''

 

Konutta en pahallı 50 ilçe!

 


Nuran IŞIK/Emlakkulisi.com


Geri Dön