06 / 05 / 2024

İstanbul'un kalbine yeni otel geliyor! İstiklal Caddesi'ne komşu otelin inşaatı resmen başlıyor!

İstanbul'un kalbine yeni otel geliyor! İstiklal Caddesi'ne komşu otelin inşaatı resmen başlıyor!

Yenimelek Turizm, İstanbul Beyoğlu'nda inşa edeceği yeni otel projesinin inşaatına resmen başlıyor. 104 odanın yer alacağı otel 206 milyon 779 bin TL'ye mal olacak...



Yenimelek Turizm İstanbul Beyoğlu'ndaki yeni otel projesinin inşaatına resmen başlıyor. İstanbul'un kalbinde hayata geçirilecek olan otel projesi Beyoğlu ilçesi, Kuloğlu Mahallesi 479 ada 35 parsel üzerinde inşa edilecek.

Yenimelek Turizm'in Beyoğlu'ndaki yeni yatırımı için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na başvuru yapılmış ve Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci başlamıştı. 206 milyon 779 bin TL'ye mal olacak olan otel projesi için ÇED gerekli değildir kararı verildi.

Arsa alanı 1.279 metrekare şeklinde olan otel 9 bin 293 metrekare kapalı alana sahip. 104 odanın yer alacağı projede; Teras alanları, çok amaçlı salonlar, 52 araçlı kapalı otopark, kış bahçesi, sığınak alanı, dükkanlar, kafe ve restoranlar bulunacak.

İstanbul un kalbine yeni otel geliyor! İstiklal Caddesi ne komşu otelin inşaatı resmen başlıyor!

İnşaat aşamasında 25 kişinin çalışacağı otelin işletme aşamasında güvenlik, temizlik, sosyal tesis vb. hizmetler için toplamda 60 personel çalışacak. 

208 kişinin konaklaması beklenen otelin inşaat çalışmaları 24 ayda tamamlanacak

YENİ MELEK TURİZM BEYOĞLU OTEL PROJESİ NEREDE? 

Yenimelek Turizm'in Beyoğlu'ndaki otel projesinin etrafında konutlar ve işletmeler yer alıyor. Söz konusu proje alanının 27 metre batısında Özel Zoğrafyon Rum Lisesi, 43 metre güneyinde Özel Galileo Galilei İtalyan Lisesi, 50 metre batısında ise Galatasaray Lisesi yer alıyor.

Ayrıca söz konusu proje alanın 75 metre kuzeyinde İstiklal Caddesi bulunurken, 180 metre güneydoğusunda Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 850 metre güneydoğusunda Marmara Denizi ve 1,2 kilometre batısında Haliç bulunuyor.
 

İslam Memiş altın alım fırsatı için sinyal verdi! 'Düşmedi, görmedim, geç kaldım' diyenlere seslendi! Harekete geçin!

Temettü veren hisselerde getiri nasıl artırılır?  

A101 20 Nisan-26 Nisan Aktüel Kataloğu! A101’de peynir, zeytin, helva, çay ve deterjanda indirim var!


Geri Dön