28 / 04 / 2024

İstanbul'un merkezinde Eyüp ve Kağıthane'de 2 proje!

İstanbul'un merkezinde Eyüp ve Kağıthane'de 2 proje!

Firma: Ortadoğu Grup

Proje: Mod İstanbul - Yeni Nesil Eyüp

Ortadoğu Grup, Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul projeleri için ön talep sürecine başladı. Hem oturum hem de yatırım için ev almayı düşünenlere hitap eden Eyüp ve Kağıthane projeleri, İstanbul’un merkezi noktalarına kolay ulaşım imkanı sağlıyor.



Eyüp ve Kağıthane projeleri hakkında detaylı bilgi için tıklayın



Kağıthane’de 3 bin 770 metre kare alan üzerine inşa edilecek  Mod İstanbul Projesi; 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri sunuyor. 2 bin 60 metrekare açık ve yeşil alana sahip projede açık yüzme havuzu, sauna, fitness merkezi, oyun parkı, kapalı oyun alanı, kafe, 24 saat güvenlik ve kapalı otopark gibi pek çok imkan bir arada barındıran Mod İstanbul, Belgrad Ormanı’na karşı manzarasıyla da keyifli bir yaşam vaad ediyor.   


Eyüp’te 8 bin 936 metrekare alan üzerinde 222 daire ve 9 ticari ünite olarak inşa edilecek Yeni Nesil Eyüp Projesi, yapımı devam eden Mecidiyeköy - Mahmutbey Metrosu’nun hemen yanında konumlanıyor. Ulaşım sıkıntısının yaşanmayacağı ve İstanbul’un tarihi yerlerine de yakın olan Yeni Nesil Eyüp’te, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor.  Yüzde 73’lük kısmı yeşil ve açık alana ayrılan projede, açık hava oyun parkları, kapalı yüzme havuzu, kafe, basketbol sahası, fitness salonu, kapalı otopark ve 24 saat güvenlik sistemi bulunuyor. 


www.2proje.com



Mod İstanbul Projesi


İstanbul un merkezinde Eyüp ve Kağıthane de 2 proje!



Yeni Nesil Eyüp Projesi


İstanbul un merkezinde Eyüp ve Kağıthane de 2 proje!




projeye sor



Geri Dön