01 / 05 / 2024

İstanbul'un su medeniyeti mavi ile yeşili buluşturuyor! 292 bin TL'ye!

İstanbul'un su medeniyeti mavi ile yeşili buluşturuyor! 292 bin TL'ye!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin yeni su medeniyeti olarak hayata geçirdiği Aqua City 2010 projesinin yapımı hızla devam ediyor. Tüm yaşam mekanlarının eşsiz göl manzarasına baktığı Aqua City 2010, Çekmeköy Sancaktepe'ye renk ve değer katmayı



Projenin adı: Aqua City 2010.
Projenin lokasyonu: Çekmeköy-Sancaktepe.
Yapan şirket: Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.
Satış pazarlama sorumlusu: Özkan Öztürk - Levent Karakış.

İnşaata başlama tarihi: Mayıs 2010.

İnşaatı bitirme tarihi: 1. Etap Ocak 2012de, 2. Etap Mart 2012de teslimlere başlayacak ve bloklara göre değişecek. 3. Etap Aralık 2012'de teslim edilecek.

Toplam arsa alanı: 57 bin metrekare.

Ticari alanlar: Şarküteri, kuru temizleme, lostra, market, terzi, eczane, pastane, cafe ve restaurantlar, güzellik merkezi yer alıyor.

Sosyal donatılar: Aqua City 2010da gölün içerisine doğru bir gemi güvertesi şeklinde uzanan Misya Kulüp bulunuyor. Misya Kulüpün kapalı havuzunda, güneş ışığını cam tavandan içeriye aktaran skylight teknolojisi sayesinde, yaz-kış, gece-gündüz yüzülebilecek. Fitness & SPA, yoga ve pilates salonlarında göl manzarasına karşı spor yapılabilecek. Projede 12 ay profesyonel basketbol oynamaya imkan veren kapalı bir spor salonu yer alıyor. Aqua City 2010 içerisindeki özel unsurlardan bir diğeri, açık havuzun yanında yer alan yapay kumsal park ve çim güneşlenme alanı, aynı zamanda 45 metre uzunluğunda macera sevenler için bir macera köprüsü yer alıyor. Çocuklar için düşünülen çocuk oyun alanları, bisiklet ve yürüyüş parkurları, tenis kortu ve yılın 365 günü sporla iç içe olunabilecek kapalı spor salonu da bulunuyor.
Konut sayısı: 1.118.

Konut bilgileri: Alanları 56 ile 288 metrekare arasında değişen 1+1'den 4+1'e kadar 67 farklı tipte daire seçeneği mevcut.
 
Projenin metrekare ortalama satış fiyatı: 3.134 TL.
Projedeki en ucuz ve en pahalı konut fiyatı: 292.000 TL -1.172.500 TL.

Ödeme koşulları: Projeden ev almak isteyenler yüzde 55 peşin ya da 120 aya kadar banka kredili ödeme yapılıyor. Kalan yüzde 45 ise 1 sene sonra ödeniyor. Yüzde 15 konut bedeli 1 yıl, yüzde 15 iki yıl sonra, yüzde 15 üç yıl sonra vade farksız ara ödeme şeklinde ödenebilir. Ayrıca yüzde 45lik bölümün tamamı 24 ay vade farksız taksitlendirilebilir.

Projedeki binaların kat yükseklikleri: Tüm bloklar bahçe + 10 katlı olarak yapılıyor.

Projenin ayırt edici özelliği: Aqua City 2010 projesi İstanbul Kültür Başkenti vizyonuyla sunulan Su Medeniyeti konsepti işleniyor. 240 metre uzunluğunda ve 8 bin 500 metrekare büyüklüğünde sandallarla gezinti yapılabilen göl alanının derinliği sadece 1.10 cm. Projenin farklı noktalarında yer alan kayıkhanelerde site sakinleri istedikleri zaman sandala atlayıp gölün keyfini çıkarabilecekler.

Projede anneler için neler var: Projede yaşayacaklar anneler için açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness ,spa ,türk hamamı, sağlık birimi, yoga ve pilates salonları, güzellik merkezi gibi alanlar yapılıyor.

Projede babalar için neler var:  Babaların iş hayatının stresinden kurtulmaları için bisiklet ve yürüyüş parkurları, tenis kortu, kapalı spor salonu, açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, fitness salonu düşünülmüş.

Projede çocuklar için neler var: Çocukların huzurlu bir şekilde oynarak büyümeleri için çocuk oyun alanları, bisiklet parkurlarına yer veriliyor.

Projede yalnız yaşayanlar için neler var: 45 metre uzunluğunda macera sevenler için bir macera köprüsü, bisiklet ve yürüyüş parkurları, tenis kortu, kapalı spor salonu, açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, fitness ,spa ,türk hamamı, sağlık birimi, yoga ve pilates salonları mevcut durumda.

Projeye en yakın anaokulu: 1 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Projeye en yakın kolejler: Bilfen, Anafen, Snt. Joseph Küçük Prens İlköğretim Okulu.

Projeye en yakın poliklinik ve hastaneler: Projenin bitişiğine Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi yapılacak. Aynı zamanda 1 km uzaklıkta Sultanbeyli Semt Polikliniği bulunuyor.

Projeye en yakın akaryakıt istasyonu: 500 metre uzaklıkta Shell, Opet, BP yer alıyor.

En yakın alışveriş merkezi: 8 kilometre uzaklıkta Meydan AVM, 10 km mesafede Palladium bulunuyor. Aynı zamanda projenin kendine ait Aqua City 2010 Çarşısı mevcut.
 
Sabiha Gökçene uzaklığı: 30 kilometre.
Projenin mimarı: Adnan Kazmaoğlu.

0216 610 17 70

0216 610 17 95-96-97

www.aquacity2010.com.tr


Geri Dön