Beyaz Eşya

İşte 29 bin 799 TL'ye satılan Kurutmalı Çamaşır Makinesi

Kurutmalı Çamaşır Makinesi fiyatları araştırılmaya devam ediyor. 29 bin 799 TL'ye satılan Kurutmalı Çamaşır Makinesi özellikleriyle dikkat çekiyor. İşte detaylar... Kurutmalı Çamaşır Makineleri fiyat ve özellik bakımından değişiklik gösteriyor


Kurutmalı Çamaşır Makineleri özellikle büyükşehirlerde yaşayan ve çamaşır asmak için ekstra bir alanı olmayan insanlar için hayat kurtarıcı bir önem sahip. Kurutmalı Çamaşır Makineleri fiyat ve özellik bakımından değişiklik gösteriyor. 29 bin 799 TL'ye satılan Kurutmalı Çamaşır Makinesi ise özellikleriyle dikkat çekiyor.  İşte detaylar...

Samsung, kullanıcıların hayatını kolaylaştıran ve işlevsel ev aletleri üretmeye devam ediyor. Son yenilikleri arasında yer alan Samsung WD90T654DBE1AH Kurutmalı Çamaşır Makinesi, sunduğu özelliklerle dikkatleri üzerine çekiyor.

Samsung WD90T654DBE1AH, kullanıcılarına etkileyici bir deneyim sunmak için gelişmiş teknolojilerle donatılmıştır. İşlevsel tasarımı ve kullanıcı dostu özellikleri ile çamaşır yıkama ve kurutma sürecini daha pratik hale getiriyor.

Makinenin en dikkat çekici özelliklerinden biri, EkoBubble™ teknolojisidir. Bu teknoloji sayesinde deterjanlar, su ve hava ile karıştırılarak köpüklü bir karışım oluşturulur. Bu köpük, çamaşırların daha derinlemesine temizlenmesini sağlar ve daha iyi bir yıkama performansı sunar. Ayrıca, EkoBubble™ teknolojisi, enerji tasarrufu yapmanızı sağlar ve yıkama süresini kısaltır.
https://shop.samsung.com/tr

Editör Notu: Bu haber 6 Temmuz 2023 tarihinde saat 23:22'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 26.15 Türk Lirası, euro 28.38 Türk Lirası, altının gramı ise 1.625 Türk Lirası değerindedir.

Grundig VCR 6230 Robot Süpürge fiyatı ne kadar oldu? İşte 5 Temmuz 2023 fiyat listesi

Elektrikli süpürge almak isteyenler dikkat: 899 W elektrikli süpürgenin fiyatı 2 bin 299 TL düştü

50 inç 126 ekran televizyon 7 bin 515 TL oldu!