02 / 05 / 2024

İşte Hollywood efsanelerinin yaşadığı evler!

İşte Hollywood efsanelerinin yaşadığı evler!

Başarılı kariyerleri ve güzelikleri akıllardan hiç bir zaman silinmeyecek Hollywood efsanelerinin nerede yaşadığı biliyor musunuz? İşte dünyaca ünlü Hollywood starlarının yaşadığı malikaneler....



Beyazperdenin yaşayan efsanelerinden biri olan Sophia Loren, belki zor koşullarda büyüdü ama sonra birçok kişinin imrenerek seyrettiği bir hayat sürdü. Roma yakınlarındaki Villa Ponti de onun yaşadığı bu muhteşem mekanlardan biri.



İşte Hollywood efsanelerinin yaşadığı evler!



Loren, uzun süre yasak aşk yaşayıp 1957 yılında evlendiği ve hiç ayrılmadığı kocası Carlo Ponti ile bu evde yaşadı. 16'ıncı yüzyılda saray olarak yapılan Villa Ponti, Roma yakınlarında. Bu bir anlamda hayatının aşkı Carlo Ponti'nin Loren'e verdiği "sana dünyanın en güzel evini alacağım" sözünün de gerçeğe dönüşmesi. 1964 yılında da sarayının kapılarını fotoğrafçı Alfred Eisenstaedt'e açtı ve bu pozları verdi. Loren'in büyük aşkı Carlo Ponti 2007 yılında Cenevre'de hayata veda etti. Ama ünlü çiftin yaşadığı yılların izleri hala bu evin dört bir yanında duruyor. Loren bugün 81 yaşında. iki oğlu Carlo Jr ve Edoardo ve onların aileleriyle mutlu bir hayat sürüyor.




İşte Hollywood efsanelerinin yaşadığı evler!



Burası da bir başka efsane Katharine Hepburn'ün Connecticut'taki evi. Bu ev, geçen yıl mayıs ayında satışa çıkarılmıştı. İstenen filat ise 14.8 milyon dolar. Hepburn'ün Hollywood'da bulunan evi de bu yıl içinde restore edilip satışa sunuldu.Efsane yıldızın Connecticut'daki evi yıldızın ailesine ait. O sırada Katharine Hepburn henüz çocuktu. 1938'de bir kasırga yüzünden ev harap oldu. Hepburn, daha sonra ünlü bir oyuncu olduğunda aile evini yeniden yaptırdı.  Katharine Hepburn, 96 yaşında son nefesini verinceye kadar burada yaşadı. Tam dört kez Oscar ödülü kazanarak sinema tarihine geçen Katharine Hepburn, Spencer Tracy iye yaşadığı dillere destan aşkla da çok konuşuldu. 1907 doğumlu Katharine Hepburn 2003 yılında hayata veda etti.



İşte Hollywood efsanelerinin yaşadığı evler!



Bu da bir başka efsanenin Marilyn Monroe'nun hayata veda ettiği ev. Brentwood'daki bu ev 3 bin 900 dolara satışa çıkarılmıştı.Monroe burayı 1962 yılında 90 bin dolara satın aldı. Monroe bu evi satın aldıktan altı ay sonra hayata veda etmişti. Monroe hayatı boyunca tam 43 farklı evde yaşamıştı. Marilyn Monroe, öldüğünde 36 yaşındaydı. 




İşte Hollywood efsanelerinin yaşadığı evler!




Hürriyet


Geri Dön