27 / 04 / 2024

İşte İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 2023 yılı bütçesi! Dev bütçenin açığı nasıl finanse edilecek?

İşte İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 2023 yılı bütçesi! Dev bütçenin açığı nasıl finanse edilecek?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 2023 yılı bütçesiyle ilgili sunum gerçekleştiren İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bütçede yatırım payını yüzde 99 artırdıklarını belirtti. İstanbul Büyükşehir Belediyesi 2023'de 57 milyar lira yatırım yapacak.



İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, 2023 yılı bütçesinde yatırım harcamalarının toplam bütçenin yüzde 50'sini oluşturduğunu belirterek, bu yıl yatırımlara 57 milyar lira ayırarak yatırım bütçesini 2022 yılına göre yüzde 99 oranında artıracaklarını ifade etti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön