Ekonomi

İşte merakla beklenen Poco X5 tanıtım tarihi! Özellikleri açıklandı

Poco X5 ve Poco X5 Pro modelleri için merakla beklenen tarih açıklandı! Poco X5 ve Poco X5 Pro için teknik özellikleri ve tanıtım tarihini öğrenmek için habere göz atın2020'de piyasaya sürüldü ve orta sınıf bir ücret noktasındaki  yüksek performanslı donanımıyla tanınıyor

 

 Poco X5, Xiaomi'nin bir alt markası olan Poco aracılığı ile üretilen bir akıllı telefon. 2020'de piyasaya sürüldü ve orta sınıf bir ücret noktasındaki  yüksek performanslı donanımıyla tanınıyor. Poco X5, geniş bir ekrana, güçlü işlemciye, çoklu arka kameralara ve büyük bir pile sahiptir. Android  üzerinde işlem yapar ve ekonominizi zorlamadan yüksek kaliteli bir akıllı telefon tecrübesi isteyen kullanıcılara hitap eder.

 Poco X5 serisi, 6 Şubat'ta tanıtılacak

Poco X5 ve Pro modellerinin yer alacağı yeni seri, 6 Şubat tarihinde görücüye çıkacak. Resmi olarak teknoloji şirketi aracılığı ile açıklanan bu tarihteki tanıtım onlıne olarak yapılacak.Klasik X5 modeli, gücünü 6 nm üretim aşamasından geçen Snapdragonun 695 versiyonlu işlemcisinden alıyor. İşlemci; iki adet 2.2 GHz hızında Cortex-A78 ve altı adet 1.7 GHz hızında Cortex-A55 çekirdeklerine sahip. Grafik birimi ise Adreno 619 ile sağlanıyor.

POCO X5'in öne bakan tek bir kamera için ortalanmış bir deliğe, ayrıca bir 5G yonga setine ve nispeten kalın bir alt ekran çerçevesine sahip olduğunu doğruluyor.

Akıllı telefon; 6.67 inç büyüklüğünde, 120 Hz yenileme Corning Gorilla Glass 5 korumalı Full HD+ AMOLED ekranla sunulacak. 48 Megapiksel ana kameraya malik cihaz, ilave olarak 8 Megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 2 Megapiksel derinlik sensörüyle çıkacak. Cihaz, son olarak da 5.000 mAh pille desteklenecek.

Poco X5 Pro, 6 nm fabrikasyon aşamasından geçen Snapdragon 778G işlemcisinden güç alacak. Adreno 642L grafik birimiyle desteklenen işlemci; bir adet 2.4 GHz hızında Cortex-A78, üç adet 2.2 GHz hızında Cortex-78 ve dört adet 1.9 GHz hızında Cortex-A55 çekirdeklerine malik. Ekran fonksiyonları bakımından klasik
 modelle aynı üretilecek Pro da 5.000 mAh bataryayla imal edildi.

Serinin Pro modeli, kamera fonksiyonları açısından ise klasik modeli arkada bırakıyor. Akıllı telefon; 108 Megapiksel ana, 8 Megapiksel ultra geniş açılı ve 2 Megapiksel makro sensöre sahip olacak.

Faizsiz masrafsız 10.000 TL nakitiniz olsun ister misiniz? Garanti BBVA'nın bu kampanyasını kaçırmayın! 1 gün kaldı

Yapı Kredi'den hediye para müjdesi! BES ödemesine 200 TL Worldpuan hediye!

Fiyatlar el yakmaya devam ediyor! Süt rekora doğru koşuyor