Magazin

İşte ünlülerin lüks banyoları!

Gösteri dünyasının ünlüleri özenle döşenmiş evlerinin yanı sıra banyoların tasarımına da özen gösteriyor. İşte ünlülerin birbirinden lüks tasarım banyoları..

Şimdi şu fotoğrafa dikkatlice bakın lütfen! Ayrıntılar size de ilginç geliyor büyük olasılıkla. Bir şömine, şöminenin hemen üzerinde asılı bir tablo, bir koltuk, pencerelerde perdeler. Buraya kadar tamam. Özenle döşenmiş büyük bir salona ya da oturma odasına benzetilebilir. Ama ya ortadaki küvete ne demeli ! 


O da normal. Çünkü burası ünlü bir şarkıcının banyosu. Ve o ünlü bu konuda tek örnek değil. Gösteri dünyasının ünlülerinin yatak odaları diğer birçok kişinin evinin oturma odasından bile daha büyük ve özenle döşenmiş. 





Burası beyazperdenin efsane sarışını Marilyn Monroe'nun bir zamanlar New York'ta yaşadığı dairenin banyosu. 


Özel duvar kağıtları ve süslemeleri bir yana sadece küveti bile burayı görkemli bir hale getirmeye yetiyor. Küvete ulaşan basamaklar da mermerden yapılmış. Duvardaki boydan boya ayna da dikkat çekiyor.





Burası da Celine Dion'ın Kanada, Quebec'teki altı yatak odalı evinin banyosu. Ahşap süslemeli bir bölmeye yerleştirilen küvetin hemen üzerinde gösterişli bir avize asılı. Süslü perdeler de cabası.





Kevin Costner'ın banyosu da daha çok bir oturma odasına benziyor. Pastel tonlardaki rahat mobilyalar dikkat çekici.





Hollywood'un efsanelerinden Katherine Hepburn'ün banyosu günümüz ünlülerinin evlerindeki benzer bölümlerle kıyaslanınca daha mütevazı kalıyor.





Denise Richards'ın banyosu daha sade döşenmiş. Şık bir küvet, bir duş alanı var. Perdeler ve duvar kağıtları dikkat çekici.





Jason Derulo'nun Florida'daki evinin duş bölümü bronz.





Burası ünlü Scarface filminin bazı sahnelerinin çekildiği evin banyosu. California'daki bu ev aylığı 30 bin dolara kiralanıyor.





Pop Art akımının kurucusu Andy Warhol'un New York'taki evinin banyosu son derece sade.





Futbolcu Raheem Sterling sadece 20 yaşında ama evinde böyle bir banyosu var.





Burası ünlü şarkıcı Lionel Richie'nin evinin banyosu.



Hürriyet