Perakende

İşte Vestel’in en pahalı televizyonu! 10 Şubat 2023 fiyat listesi…

Vestel’in en pahalı televizyonu belli oldu. Televizyon alacakların yerli markalar arasındaki ilk tercihlerinden Vestel’in o televizyonunun fiyatı belli oldu. İşte 10 Şubat 2023 fiyat listesi…

VESTEL’İN ÜRETTİĞİ TOSHİBA 65XA9D63DT 65'' OLED 4K ULTRA HD ANDROİD TV’NİN ÖZELLİKLERİ NELER?

Chromecast built-in özelliği sayesinde mobil cihazlarınızdan veya dizüstü bilgisayarınızdan YouTube, Netflix, Spotify, Prime Video ve birçok Chromecast tabanlı uygulamalarda izlediğiniz içeriği Vestel Android TV'nize kolayca yansıtmanız 4K UHD Çözünürlükle mümkün oluyor.

Full HD TV'den 4 kat daha fazla piksel sayısına sahip olan (3840x2160) 4K UHD çözünürlüklü Vestel TV'niz, size en küçük ayrıntılara kadar görüntü deneyimleyebileceğiniz çok daha kaliteli bir izleme keyfi yaşatmanın da ötesine geçiyor.

İşte Vestel’in en pahalı televizyonu! 10 Şubat 2023 fiyat listesi…

Disney+, Netflix, Youtube, Amazon Prime , Spotify, Ssport, YoutubeKids gibi android işletim sistemine özel binlerce uygulama ve çok daha fazlası Vestel Android Tv’lerde yer alıyor. Telefon ve tablet gibi cihazlarla kontrol edilebilen Android TV ile tüm programlar, filmler, akış hizmetleri, uygulamalar ve oyunlar elinizin altında kolayca erişim imkanı ile…

Ev veya iş yerlerine internet bağlanması için bir zamanlar gerekli olan sabit telefonlar tarihe gömüldü. Tüm teknolojilerin mobilize olmaya başladığı günümüzde, kablosuz internete herhangi bir aparat kullanmadan bağlanmak artık yalnızca akıllı telefonlarda yok TV’lerde de birçok işlev yerine getirilebiliyor. Üstelik ekstra kabloları ve adaptörleri unutmanın zamanı da geçiyor. Dahili Wi-Fi özelliği sayesinde televizyonunuz, harici başka bir cihaza ihtiyaç duymadan kablosuz ağlara kolaylıkla bağlanmanın tadını çıkartıyor.

TOSHİBA 65XA9D63DT 65'' OLED 4K ULTRA HD ANDROİD TV NE KADAR?

Toshiba 65xa9d63dt 65'' Oled 4k Ultra Hd Android Tv Vestel’in sitesinde 44.399 TL’den sarılıyor.

Ayrıntılar: www.vestel.com.tr

Editör Notu: Bu haber 10 Şubat 2023 tarihinde saat 03.45'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 19.14 Türk Lirası, euro 20.52 Türk Lirası, altının gramı ise 1154 Türk Lirası değerinde.

Vestel Kurutmalı Çamaşır Makinesi Kaç TL! Özellikleri neler? İşte 9 Şubat 2023 fiyat listesi 

Vestel 9 Kg Kurutma Makinesi Kaç TL? Özellikleri neler? İşte 8 Şubat 2023 fiyat listesi