30 / 04 / 2024

İstihale basın toplantısı 13 Mart'ta!

İstihale basın toplantısı 13 Mart'ta!

Türkiye ekonomisinin lokomotifi gayrimenkul sektöründe ezber bozan hizmetler sunmaya başlayan İSTİHALE, gayrimenkul satışlarına farklı bir bakış açısı getirmek için hazırlanıyor.



Rasyonel değerlerinin üzerine çıkan gayrimenkul fiyatlarını ve yüksek komisyon ücreti talep eden emlakçıları devre dışı bırakan İSTİHALE, aylarca satılamayan gayrimenkullerin 1 günde satılmasını sağlayacak. 

Gayrimenkul sektörünün tecrübeli ismi İngiliz girişimci Tyla Angelis’in 2 milyon TL yatırımla kurduğu İSTİHALE, İngiltere ve Amerika’da yıllardır başarıyla konut satışlarının gerçekleşmesini sağlayan müzayedeyle mülk satış sistemini Türkiye’de de uygulanacak. 

Özellikle mülkünü acil satma ihtiyacı duyan münferit gayrimenkul sahiplerinin faydalanacağı sistemde, proje bazlı konutların da satışı gerçekleştirilecek.

Gayrimenkul sektöründe var olan balon fiyat ekonomisini kırarak mülklerin gerçek değerine kavuşmasını sağlamak ve konut satışlarının hızlanmasına yardımcı olmak amacı ile kurulan İstihale basına lanse edilecek. İstihale basın toplantısı 13 Mart Salı 2018 günü yapılacak. 


 


Geri Dön