Genel

İstikbal Mobilya'dan Fransa'da 3 günde 3 mağaza!

Ekonomik krizi fırsata çeviren şirketler, yurtdışında büyümelerini sürdürüyor

Boydak Holding'e bağlı şirketlerden İstikbal Mobilya, Fransa'da 3 gün peş peşe 3 yeni mağaza açtı. 

Böylece şirket, Fransa'daki mağaza sayısını 9'a çıkardı. Avrupa'daki mağaza sayısı 49'a yükselen İstikbal, yurtdışında toplam 229 mağazaya ulaştı. Şirket, 2010 yılının sonuna kadar yurtdışı mağaza sayısını 300'e çıkarmayı hedefliyor. Yurtdışı hedefleri doğrultusunda Almanya, İngiltere, Belçika, Avusturya, Yunanistan, Hollanda'dan sonra rotasını Fransa'ya çeviren İstikbal, Fransa'da mağaza sayısını 2011'de 20'ye çıkaracak. Fransa'nın en önemli şehirlerinden Reims, Marseille ve Blois'ta açılan mağazalar, ortalama bin metrekarelik alanda yer alıyor. Açılışa Boydak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Boydak, Marsilya Başkonsolosu Özer Aydan, Marsilya Muavin Konsolosu Sabiha Kacamak, Marsilya Bölge Belediye Başkanı Mme Samia katıldı.
Zaman

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

İstikbal Fransa'da 3 mağaza birden açtı

Türkiye mobilya sektörünün öncü isimlerinden İstikbal, yatırım rotasını son olarak Avrupa'da Fransa'ya çevirdi.

Dünya mobilya sektöründeki yerini sağlamlaştıran İstikbal, Hollanda'dan sonra Fransa'da art arda açtığı üç yeni mağaza ile Avrupa'yı sarmaya devam ediyor.

AVRUPA'DA 49 MAĞAZASI OLDU

İstikbal, Avrupa'daki mağaza sayısını 49'a çıkartırken, son mağaza yatırımları ile yurtdışındaki sayısını ise 229'a yükseltti. Fransa'nın Reims, Marseille ve Blois'te ortalama 1.000 metrekarelik her tür ürünün yer aldığı İstikbal mağazalarının açılışı Boydak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Boydak, Marsilya Başkonsolosu Özer Aydan, Marsilya Bölge Belediye Başkanı Mme Samia, Boydak Holding yönetim kurulu üyeleri ve Tük iş adamları derneklerin katılımı ile gerçekleşti. Bekir Boydak "Fransa'da arka arkaya 3 yeni mağaza daha açtık ve hedefimiz yakın dönemde bu sayıyı 20'ye çıkarmak. İstikbal 2010 yılında hızla Avrupa'da yatırımlarına ve büyümeye devam edecek" dedi.
Star

İstikbal Fransız'lara mobilya satacak

Kayserili Boydak Holding'e bağlı şirketlerden İstikbal Mobilya, Fransa'da üç gün art arta üç yeni mağaza açtığını açıkladı. İstikbal'in üç yeni mağaza ile Fransa'da mağaza sayısı dokuza çıkarken, Avrupa'daki mağaza sayısı 49'a yükseldi,  yurt dışı genelinde toplam sayıysa 229 oldu. İstikbal'in, 2010 yılının sonuna kadar yurtdışı mağaza sayısını 300 çıkartmayı hedeflediği belirtildi. Boydak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Boydak, "Yurtdışındaki büyüme hedefi doğrultusunda Fransa'daki mağaza sayımızı 2011'de 20'ye yükseltmeyi planlıyoruz" diye konuştu.
Radikal