Perakende

İstikbal’den net %15 indirim fırsatı! İstikbal 12 Eylül 2022 fiyat listesi…

Mobilya markası İstikbal, yatak odasından genç odasına pek çok üründe net %15 indirim kampanyası başlattı.Sonbahar ve okula dönüş kampanyaları düzenleyen İstikbal’in pek ürününde indirim mevcut

İstikbal okulların açılışını ve havaların soğumasını indirimlerle karşılıyor. Sonbahar ve okula dönüş kampanyaları düzenleyen İstikbal’in pek ürününde indirim mevcut. Son kampanyası olan %15 indirimde oturma odasına ait çeşitli ürünler tüketiciyi bekliyor.

‘İstikbalden Sonbahar Fırsatları’ başlığıyla indirim kampanyasında son gün 30 Eylül. Özellikle koltuk ve köşe takımlarını içeren kampanyada indirimli fiyatlar mevcut.

İstikbal’in Soho ürünlerinde ise %15 indirim var. Bunun dışında İstikbal evini yenileyen veya evlenecekler için düğün paketleri de sunuyor. Kampanyalı düğün paketlerinde anında %10 indirim fırsatı var.

Çocuk ve Genç Odalarında ise okula dönüş kampanyası adı altında oda eşyaları ve setlerde yine indirimler mevcut. Peki başka hangi ürünlerde indirim var? İşte İstikbal 12 Eylül 2022 fiyat listesi…

İSTİKBAL 12 EYLÜL 2022 EYLÜL FİYAT LİSTESİ

İSTİKBAL ÇOCUK VE GENÇ ODASI 2022 EYLÜL AYI FİYAT LİSTESİ

Ayrıntılı bilgi için: Her Ev Güzel İstikbal'le (istikbal.com.tr)

Editörün notu: Bu haber 00:16 saatinde yazılmış olup, güncel olarak dolar kuru 18,22 TL'dir. Euro kuru 18,45 TL, altının gramı ise 1.010,99 TL'dir.

BES’te neler oluyor? 14 milyon kişi BES’e katıldı şimdi satılığa çıkarıldı

Bankalar neden kredi vermek istemiyor işin uzmanı sırrını açıkladı Tüm piyasa bu haberi konuşuyor

Ekonomi Bakanı Nebati’den 1,5 trilyonluk açıklama Paranın kaynağını ne?