11 / 05 / 2024

İstinyePark yaya alt geçidini Kadir Topbaş açtı!

İstinyePark yaya alt geçidini Kadir Topbaş açtı!

Türk perakende sektöründe açıldığı günden beri AVM’ler arasında ilklere imza atan İstinyePark, İTÜ'nün isteği ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin de desteği ile yaya alt geçidini hayat ge



İstinyePark tarafından 2,9 milyon Türk Lirası’na mal olan bu geçit, ziyaretçilerinin ve İstinyePark kiracılarının emniyeti ve konforu için özel olarak planlandı.

İstinye bölgesi sakinleri ve İstinyePark ziyaretçilerinin ulaşımını kolaylaştırmak ve yayaların can güvenliğini sağlamak amacıyla hayata geçirilen İstinyePark Yaya Alt Geçidi’nin açılışı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, İTÜ Rektörü Prof. Dr. Muhammed Şahin ve İstinyePark Yönetim Kurulu Eş Başkanları Zafer Yıldırım ve Zafer Kurşun’un katılımlarıyla gerçekleşti.

Gerekli izinlerin alınmasıyla Eylül 2010 tarihinde yapımına başlanan İstinyePark Yaya Alt Geçidi, 4 ayda hizmete sunuldu. Uzunluğu 30 metre ve

genişliği 10,5 metre olan alt geçidin kurdele kesimiyle başlayan halka açılış töreninde Sn. Kadir Topbaş “İstinyePark Yaya Alt Geçidi’ni İstinye bölgesi sakinleri ve İstinyePark ziyaretçilerinin hizmetine sunmaktan gurur duyuyoruz. Başta İstinyePark Yönetim Kurulu Eş Başkanları Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım olmak üzere projenin hayata geçirilmesinde katkısı olan herkese teşekkür ederim. Hayırlı olsun” diyerek Büyükşehir Belediyesi olarak halka hizmet etmekten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

İstinyePark Yaya Alt Geçidi açılış töreninde konuşan İstinyePark Yönetim Kurulu Eş Başkanı Zafer Kurşun “Ziyaretçilerine en iyi hizmeti sunmayı hedefleyen İstinyePark ziyaretçilerinin ve bölge halkının can güvenliğini arttırmak amacıyla İTÜ’nün isteği ve İstanbul Büyükşehir Belediyesinin planlama desteğiyle hayata geçirmenin heyecanını sizlerle paylaşıyoruz” diyerek memnuniyetini dile getirdi.

 


Geri Dön