Otomobil

Isuzu D-Max modeline dev kampanyayı açıkladı! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Isuzu, Pikap modeli D-Max için mart ayına özel bir kampanya başlattı. Peki Isuzu'dan araç satın almak isteyenler D-Max modeli için en az ne kadar ödemeli? Isuzu D-Max Mart ayı fiyat listesi ne oldu? İşte merak edilen fiyat listesi ve kampanyanın detayları...png'/>Son dönemde otomotiv sektöründe artan fiyatlar sebebiyle birçok kişi uygun fiyatlı otomobil araştırmaya başladı

Son dönemde otomotiv sektöründe artan fiyatlar sebebiyle birçok kişi uygun fiyatlı otomobil araştırmaya başladı. Bazı firmalar satışlarını yeniden arttırmak için otomobillerinin fiyat listelerinde kampanyalar düzenlemeye başladılar. Bunlardan biri de Anadolu Isuzu oldu. Isuzu, Mart ayına özel D-Max modeli için bir kampanya başlattı. 

Isuzu D-Max Mart ayı kampanyası

Anadolu Isuzu, pikap modelli olan D-Max'e özel bir kampanya duyurdu. Bu kampanya kapsamında D-Max pikap modelini satın alan herkese, 110 bin Türk Lirası için 12 ay vade ve yüzde 0,69 faiz oranı ile ödeme imkanı sunuyor. Bu kampanya Mart ayı boyunca tüm Isuzu yetkili satıcılarında ve bayilerinde geçerli olacak.

Peki Isuzu D-Max pikap modelinin kampanya sonrasındaki fiyat listesi nasıl? Özellikleri neler? Sorularının cevabı haberimizde...

Isuzu D-Max modeli Özellikleri

Pikap modeli olan D-MAX, dört farklı donanım baz paketi ile birlikte otomobil severlerin beğenisine sunuluyor. 2020 senesinin son aylarında yenilenmek için satıştan kaldırılan araç, sonunda ülkemizde tekrar satışa çıkarıldı. Sınıfındaki diğer modellere nazaran daha üst donanımlara sahip olan D-MAX, satış rakamlarını patlayacakmış gibi duruyor.

D-Max modelinin V-Go standart donanımı baz seviyesindeki modeli, iş hayatınıza kolayca adapte olabilen bir model şeklinde tasarlandı. V-Life ise otomobilin hem iş hem de özel hayatınızda rahatça kullanabileceğiniz bir araç olarak hayata geçirildi. Aracın V-Joy ve V-Cross versiyonları ise mükemmel bir sürüş deneyimi yaşatıyor.

Isuzu D-MAX Mart fiyat listesi

1 - Isuzu D-MAX  4x2 V-GO MT
Satış Fiyatı:
592.992 TL

2 - Isuzu D-MAX  4x2 V-LIFE MT
Satış Fiyatı:
604.934 TL

3 - Isuzu D-MAX  4X2 V-LIFE AT
Satış Fiyatı:
645.672 TL

4 - Isuzu D-MAX  4X4 V-GO MT
Satış Fiyatı:
669.276 TL

5 - Isuzu D-MAX  4X4 V-CROSS AT
Satış Fiyatı:
 767.513 TL

Editörün notu: Bu haber 18 Mart 2022 16.15'de yazılmıştır. An itibariyle dolar kuru 14 lira 80 kuruş, euro 16 lira 39 kuruş, altının gramı ise 919 lira 90 kuruş değerinde.

İremnaz KÖSEOĞLU/Emlakkulisi.com

Peugeot Partner Van 2022 Mart fiyat listesi!

BMW 840i xDrive fiyatları yenilendi! İşte 2022 Mart fiyat listesi!

Skoda Fabia Türkiye'de! İşte 2022 Mart fiyat listesi!

Fiat Egea Sedan fiyatları arttı! İşte 18 Mart fiyat listesi!

Renault Twizy E-Tech Türkiye'de! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Isuzu D-Max güncel fiyat listesi