Genel

İTower Bomonti ’de ofis fiyatları 246 bin dolardan başlıyor!

1 Mart 2011 Salı günü düzenlenen lansman toplantısı ile basına tanıtılan iTower Bomonti'de 60 metrekare, 180 metrekare, 300 metrekare ve 800 metrekare ofisler yer alıyor

Sinpaş GYO ile Fer Yapı ortaklığı ile şžişli Bomonti 'de hayata geçirilen İTower Bomonti 'de fiyatlar 246 bin dolardan başlıyor.

1 Mart 2011 Salı günü düzenlenen lansman toplantısı ile basına tanıtılan iTower Bomonti'de 60 metrekare, 180 metrekare, 300 metrekare ve 800 metrekare ofisler yer alıyor.

280 metrekare lobi alanı bulunan İTower Bomonti, “Yeni Ofis Konsepti ” sloganıyla dikkatleri üzerinde topluyor.

İTower, İstanbul'un merkezinde, şžişli'de, ticaretin doğduğu yerde işiniz ve özel yaşantınızda ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü lüks ve donanıma sahip ilk üst düzey ofis projesi.

Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet Köprüleri'ne kısa sürede ulaşan tünellerin, metro istasyonlarının hemen dibinde, çağlayan'da bulunan Avrupa'nın en büyük Adliye Sarayı 'nın yakınında, hastanelerin tam ortasında, İstanbul iş dünyası ve sosyal hayatının merkezinde yer alan iTOWER, modern ofis anlayışını bir üst seviyeye çıkarıyor.

Tago mimarlık tarafından tasarlanan bu yeni ofis konsepti, hayatınızı kolaylaştıracak çok çeşitli hizmetleri ve sosyal alternatifleri ile kalıcı, akılcı ve iddialı bir iz bırakmayı hedefliyor.

İTower Bomonti'de;

+ Kat Bahçeleri  
+ Lobi ve Danışma  
+IT Hizmetleri
+ Otopark ve Vale Parking  
+ BackOffice  
+ Copy Center
+Ortak Toplantı Salonları              
+Concierge Hizmetleri  
+ Banka ATM'leri
+ Özel Yemek Salonları  
+ Donanımlı Güvenlik  
+ İTOWER çalışanlarına Özel Restoran
+ VIP Lounge  
+ Spor Merkezi  
+ Hayatı kolaylaştıran üniteler
+ Hobi Salonu  
+ Arşiv Odaları  
+Restoran, cafe, terzi, eczane, kuaför, lostra bulunuyor.

http://www.itowerbomonti.com/Kullanici-Girisi.aspx

444 9 337  

Projeden görüntüler için tıklayınız


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com