Genel

İTower Bomonti'de 235 bin TL'ye!

Fer Yapı ve Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İstanbul şžişli Bomonti'de inşa edilen yeni ofis konsepti projesi iTower'ın her katında 60 metrekareden 800 metrekareye kadar değişen büyüklükte ofis yer alıyor. Projede fiyatlar 235 bin dolardan

235 bin dolardan başlıyor

Fer Yapı ve Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından şžişli Bomonti'de inşa edilecek yeni ofis konsepti projesi iTower, her katoda 60 metrekareden 800 metrekareye kadar değişen büyüklükte ofislerden meydana geliyor. Fer Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ramadan Kumova, 280 metrekare lobi alanı bulunan projede fiyatların 235 bin dolardan başladığını belirterek, 'Proje nitelikli küçük ofis seçeneği ve bina içi düzen yeni yönetmeliklere de uygun' dedi.

Her türlü ofis hizmeti

Adalet Sarayı'na yakınlığı ile dikkat çeken iTower Bomonti'de VIP business toplantı odaları, 100 kişilik büyük toplantı salonları, kat bahçeleri, yemek odaları, spor aktiviteleri, profesyonel bina yönetimi, VIP lounge, VIP giriş, vale parking, fitness center, hobi odası, copy-center, housekeeping ve bakım hizmetleri, otopark ve misafir otoparkı, arşiv odası, catering hizmetleri, mini market, çalışanlar için kafeterya, shuttle, golf, lostra yer alıyor.
Posta

http://www.itowerbomonti.com/

444 9 337  

Projeden görüntüler için tıklayınız