29 / 04 / 2024

İttifak Holding, inşaat sektöründe 68.4 milyon TL ciro yaptı!

İttifak Holding, inşaat sektöründe 68.4 milyon TL ciro yaptı!

İttifak Holding 2010 yılı içerisinde perakende sektöründe 541 Milyon TL, imalat üretimde 152.7 Milyon TL, inşaat sektöründe 68.4 Milyon TL ve hizmet-ticaret-organizasyonda ise 78.5 Milyon TL ciro gerçekleştirdi



İttifak Holding'in perakendecilik sektöründeki markası olarak 1994 yılından beri faaliyet gösteren Adese Alışveriş Merkezleri Ticaret Anonim Şirketi, Konya'nın yanı sıra, Ankara, Karaman, İstanbul, Sakarya, Kocaeli, Aksaray, Mersin ve Bolu'da bulunan mağazaları ile her ay 4.5 milyona yakın müşterisine hizmet veriyor.

ŞUBE SAYISINI 136'YA ÇIKARDI

Türkiye'nin önde gelen perakende markalarından Adese, çalışanlarının haklarını koruma konusunda hassasiyetİ neticesinde gösterdiği üstün başarıdan ötürü Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından ödüle layık görüldü. Adese, son olarak geçtiğimiz ay içinde üç mağaza birden açtığı Bolu'da Beşkavaklar Adese'yi de müşterilerinin hizmetine sundu ve böylece toplam şube sayısını 136'ya çıkardı. Önümüzdeki süreçte Mersin-İstanbul lojistik hattı üzerinde büyümeyi hedefliyor. Şuanda İstanbul Anadolu yakasında 2 tane şubesi bulunan Adese, zincir mağazaları satın alarak bölgede istikrarlı gelişimini sürdürmek hedefinde.

YENİ ŞAFAK


Geri Dön