28 / 04 / 2024

İttifak Holding'in yeni icra kurulu başkanı Tahir Atila!

İttifak Holding'in yeni icra kurulu başkanı Tahir Atila!

İttifak Holding İcra Kurulu Başkanı Ramazan Keser, görevini 31 Ocak 2012 itibarıyla Tahir Atila'ya devredecek. İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Korkmaz, "Yeni icra kurulu başkanımız Tahir Atila'ya güvenimiz tam" dedi



İttifak Holding'in 2009 yılından bu yana İcra Kurulu Başkanı olarak görev yapan Ramazan Keser'in yerine Tahir Atila getirildi. İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Korkmaz, yaptığı açıklamada, Ramazan Keser'e bu güne kadar yürüttüğü başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Görevi Ramazan Keser'den devralmaya hazırlanan İttifak Holding'in yeni CEO'su Tahir Atila da, görev değişikliği ile ilgili duygularını şu şekilde ifade etti: '15 yıla yaklaşan İttifak Holding'deki çalışma hayatım 2012 yılı başında farklı bir boyut kazanıyor. Selva Gıda bünyesinde başladığım görevde İmaş Makine Genel Müdürlüğü ve son olarak da Holding İcra Kurulu üyeliği görevlerinde bulundum. Grubumuzun geleceğine dair önemli projelerimiz var. İttifak Holding'i yeni, heyecan verici, daha dinamik ve güçlü yarınlar bekliyor' ifadelerini kullandı.

YENİ ŞAFAK


Geri Dön