14 / 10 / 2024

İV Kandilli 48 ay vade fırsatıyla satışa çıktı! Yeni proje!

İV Kandilli 48 ay vade fırsatıyla satışa çıktı! Yeni proje!

Firma: Savur GYO

Proje: İV Kandilli

Savur GYO imzası taşıyan, İstanbul’un ve boğazın tüm güzelliklerinin bir arada yaşandığı İV Kandilli’de ön satış dönemi başladı. 




Lansman öncesi avantajları ve Savur GYO bünyesinde oluşturulan 48 ay vade imkanıyla görücüye çıkan  İV Kandilli  projesi, erişilebilir konumu ve nezih çevresiyle eşsiz bir yaşam alanı sunuyor.

SAVUR GAYRİMENKUL'ÜN İLK KONUT PROJESİ SATIŞA ÇIKTI!

Yenilikçi vizyonuyla 60 yılı aşkın süredir inşaat, gayrimenkul, turizm, otomotiv ve elektronik sektörlerinde faaliyet gösteren Savur Group şirketlerinden Savur Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın (Savur GYO) ilk konut projesi İV Kandilli’de ön satış dönemi başladı.

Lansman öncesi avantajları ve Savur GYO bünyesinde oluşturulan 48 ay vade imkanıyla konut alıcısının beğenisine sunulan İV Kandilli, İstanbul’un ve boğazın tüm güzelliklerinin bir arada yaşandığı, kentin en eski semtlerinden biri olan Kandilli’nin en nadide arsalarından birinde yükseliyor.

İV Kandilli 48 ay vade fırsatıyla satışa çıktı! Yeni proje!

Proje, İstanbul’un her noktasına kolay erişim imkanı sunan konumu ve nezih çevresiyle eşsiz bir yaşam alanı sunuyor.

8 bin metrekare arsa üzerinde 96 konuttan oluşan İV Kandilli’de büyüklükleri 123 metrekare ile 392 metrekare arasında değişen 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor.

Türkiye’nin önde gelen mimarlık ofislerinden Mental Design Works’ten Mimar Salih Çıkman imzasını taşıyan İV Kandilli, sağlam zemini ve ticari ünitelerin yer almadığı butik yapısıyla dikkat çekiyor.

Proje, geniş ve ferah daireleri, modern mimarisiyle İstanbul Anadolu Yakası’nın en prestijli ve güvenli siteleri arasında kendine sağlam bir yer edinmeye hazırlanıyor.

Sakinlerine yemyeşil korular ve parklarla çevrili, sahile yakın, deniz ve doğa ile iç içe bir yaşam sunan IV Kandilli, özgün peyzaj tasarımıyla su yollarını ağaçların yeşiliyle buluşturuyor.

İV KANDİLLİ SOSYAL ALANLAR!

Tüm araç trafiği ve otopark alanlarının yer altına alınması sayesinde, hem güvenli hem de huzurlu bir yaşam alanı vadediyor. Sitenin ortak donatı alanları arasında ise yüzme havuzu, fitness alanı, basketbol sahası, cafe-lounge ve çocuk oyun alanı yer alıyor.

İV Kandilli 48 ay vade fırsatıyla satışa çıktı! Yeni proje!

İV KANDİLLİ NEREDE? LOKASYON BİLGİSİ!

Anadolu Yakası’nın boğaz hattında, her iki köprüye 5 kilometrelik mesafedeki konumuyla İstanbul’un her noktasına kolay ulaşım imkanı sunan İV Kandilli, Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi’ne çok yakın mesafede yer alıyor.

Kuleli Askeri Lisesi’ne 1,9 kilometre, Çengelköy merkeze ise yaklaşık 2,5 kilometre uzaklıkta bulunan proje, sakinlerine sahile yakın, denizle ve doğayla iç içe bir yaşam vaat ediyor.

WEB:https://ivkandilli.com/

TEL: 0532 229 85 28

Fuzul Topraktan Yeni Esenler görücüye çıktı! 390 konutluk yeni proje!

Doğanköy Private projesinde yüzde 30 peşinat ve aylık 25 bin TL taksitle 3 oda 1 salon konut fırsatı!

Akropol Yakamoz Evleri’nde 10.5 milyon TL’ye 4+1! Eylül 2025’te teslim!

projeye sor



Geri Dön