Genel

İz Evler projesinde bir haftada 46 konuttan 23'ü satıldı!

Son yedi yıldır pek çok projeye imza atan Akro Yapı, İstanbul Kemerburgazdaki yeni projesiyle oldukça iddialı bir çıkış gerçekleştirdi. 46 konutun bulunduğu projenin yarısı bir haftada satıldı

Son yedi yıldır pek çok projeye imza atan Akro Yapı,  İstanbul Kemerburgazdaki yeni projesiyle oldukça iddialı bir çıkış gerçekleştirdi. Tek blok üzerinde 46 konut olarak tasarladığı İz Evler Projesinin yaklaşık yarısını bir hafta gibi kısa bir süre içinde yeni sahipleriyle buluşturan firma, geriye kalan evlerin satışını da kısa bir süre içinde tamamlamayı planlıyor.
Ocak ayında temelleri atılarak inşaatına başlanan projenin Aralık 2011ne anahtarlarını sahiplerine teslim etmeyi planladıklarını belirten Akro Yapı Yönetim Kurulu Eş Başkanı Mustafa Koçak, Kemerburgaz için ortalama sayılabilecek 180 bin ila 650 bin TL aralığında  satışlara başladık. Proje, İstanbulun havasından kaçıp orman havası teneffüs etmek isteyenler için tasarlandı aslında. Çünkü hemen yanı başımızda asla kapanmayacak bir orman var diye konuştu.
Projenin 1.590 metrekarelik arsa üzerinde geliştirildiğini belirten Koçak, yatay konseptteki projede yer alan konutların 50 ile 250 metrekare arasında değiştiğini söyledi. Koçak, 27 farklı tipteki daireyle her türlü ihtiyaca cevap vermek istediklerini kaydetti.