Genel

İz Evler Projesi'nde metrekaresi 2 bin 500 TL'ye!

Kemerburgaz'da yükselen İz Evler Projesi'nde 50 metrekareden 250 metrekareye, 1+1 ’den 5+1 ’e kadar 27 değişik tipte konut yer alıyor. Konutların metrekare birim fiyatları 2 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor

Proje kapsamında konutların teslimlerinin ise Nisan 2012'de yapılması planlanıyor....

Akro Yapı Ltd. şžti. tarafından yükselen İZ Evler, Göktürk Kemerburgaz 'da yer alıyor. 1.590 metrekarelik alan üzerine kurulu projenin inşaat alanı 8 bin metrekare. Eylül 2010 yılında başlanılan projede konut teslimlerinin Nisan 2012 'de yapılması planlanıyor.

27 değişik daire planına sahip toplam 46 ev seçeneği bulunuyor. 50 metrekareden 250 metrekareye, 1+1 'den 5+1 'e kadar; bahçe katları, bahçe ve çatı dubleksleri gibi daire seçenekleri yer alıyor.

6 bin metrekarelik satılabilir alana sahip projenin 2 bin metrekarelik sosyal yaşam alanı bulunuyor. 46 daireden meydana gelen projede yer alan konutların metrekare birim fiyatları 2 bin 500 TL ile 3 bin 500 TL arasında farklılık gösteriyor.   Projede en az   yüzde 25 ile yüzde 30 peşin ödeme sonrasında, kalan bakiye kredilendiriliyor.

Proje kapsamında yer alan daireler ankastre beyaz eşyalı mutfak, özel tasarım mutfak dolapları ve gömme dolaplar, teak bahçe teras ve teras alanları, lamine ve laminant parke kaplı geniş oda ve salonlar olarak tasarlandı. Projenin genel özellikleri içinde kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, her daire için özel kapalı garaj   ve   7/24 aktif güvenlik sistemi yer alıyor.

Projeyi diğer projelerden farklı kılan özelliği ise özenle çizilen mimarisi ve tek tek seçilen dekoratif ürünlerin uyumlu birlikteliği, mimarisiyle olduğu kadar, iç tasarımının kalitesi ile de fark yaratacak bir proje olması.

Mimar Cem Sorguç tarafından tasarımı yapılan projenin yaşam alanlarına verilen önem sonucunda dairelerde özellikle salon ve mutfakların metrekareleri büyük tutuluyor. İz Evler projesi her zevke, ihtiyaca ve bütçeye göre farklı daire planları ile farklı seçenekler barındırıyor.

www.izevler.com /
0212 322 44 92

Kübra Genç/Emlakkulisi.com