19 / 05 / 2024

İzmir Akalan Denen İlkokulu yenilenmeyi bekliyor!

İzmir Akalan Denen İlkokulu yenilenmeyi bekliyor!

İzmir'in Kemalpaşa ilçesindeki Akalan Denen İlkokulu, yetkililerden ilgi bekliyor. Öğrenci velileri, 2016-2017 eğitim öğretim dönemine girerken okulun tadilatının ve çevre düzenlemesinin yapılmasını istedi.




İzmir'in Kemalpaşa ilçesindeki Akalan Denen İlkokulu, yetkililerden ilgi bekliyor. Okulun yıllar önce yapılan dış cephe boyalarının döküldüğü gözlenirken, bahçesindeki kurumuş otlar ve taşlık alanla kaplı zeminin de kötüleştiği göze çarptı. Öğrenci velileri, 2016-2017 eğitim öğretim dönemine girerken okulun tadilatının ve çevre düzenlemesinin yapılmasını istedi. Okulun yıllardır aynı halde durduğuna söyleyen öğrenci velileri, "Çocuklarımızın modern görünümlü bir okulda eğitim öğretim görmesini istiyoruz" diye konuştu.

Okulun bir an önce modern bir görünüme kavuşması için yetkililerden ve hayırseverlerden destek bekleyen vatandaşlar, "Okulumuzun bahçesi ve teneffüste çocuklarımızın gezindiği yerlerin asfaltlanması istiyoruz. Bahçesine çiçekler dikilip peyzaj düzenlemesi yapılsın. Dış cepheleri boyanıp pencereleri değiştirilsin. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız bunu hak etmiyor" dedi.



Yeni Asır


Geri Dön