02 / 05 / 2024

İzmir Bayraklı'daki Ulutepe Camii yenilendi!

İzmir Bayraklı'daki Ulutepe Camii yenilendi!

Yeni görünümüne kavuşan ve eski adı 'Garipler Camii' olan Ulutepe Camii, yeni haliyle mahallelinin beğenisini kazandı. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, yenilenen camiyi ziyaret ederek cemaat ile bir araya geldi.




Bayraklı Belediyesi tarafından Gümüşpala'da tadilatı tamamlanan Ulutupe Camii modern bir görünüme kavuştu. Yeni görünümüne kavuşan ve eski adı 'Garipler Camii' olan Ulutepe Camii, yeni haliyle mahallelinin beğenisini kazandı. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, yenilenen camiyi ziyaret ederek cemaat ile bir araya geldi. Başkan Karabağ, caminin yeni görünümüyle hayırlara vesile olmasını dileyerek, tüm ibadethanelere desteklerin süreceğini kaydetti.


Dualarla yeniden açıldı

Duaların edildiği ziyarette konuşan Gümüşpala Ulutepe Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ahmet Çelik, "Camimizin durumu çok kötüydü. Ancak Bayraklı Beldiye Başkanımız Hasan Karabağ bizimle oldu, söz verdi ve Ulutepe Camii'ni çok güzel görünüme getirdi. Emeği geçen herkese teşekkür edioruz. Mahallemize, semtimize hayırlı olsun" dedi. Başkan Karabağ'a desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verildi. 



Yeni Asır


Geri Dön