Arsa ve Arazi

İzmir Bornova'daki Karayolları 2. Bölge arazilerine teklif yağdı!

İzmir Özelleştirme İdaresi imar planı kapsamında, rezidans, avm ve ticaret alanı yapılmasına olanak sağlayacak İzmir Ağaçlı Yol arazisine 5 teklif, Ankara Caddesi'ndeki alana ise 10 teklif geldi...

İzmir'de Özelleştirme İdaresi'nin imar planını ticaret, AVM, rezidans yapılmasına olanak sağlayacak şekilde değiştirdikten sonra satışa çıkardığı, başta belediyeler olmak üzere, sivil toplum örgütlerinin tepki gösterdiği Bornova Ağaçlı Yol yakınlarındaki Karayolları 2.'nci Bölge Müdürlüğü'ne ait arazilerin taliplileri belli oldu. 


Ağaçlı Yol'daki araziye İzmirli Firmaların da aralarında bulunduğu 5 teklif. Ankara Caddesi'ndeki alana ise 10 teklif geldi. 


Bornova Belediyesi ve Şehir Plancıları Odası'nın iptal davası açtığı ağaçlı yol üzerindeki 54  bin 181 metrekarelik iki parselden oluşan alana; Mehmet Gökdemir inşaat Sanayi ve Ticaret Ltd. $ti.. 

İzmir Ortak Girişim Grubu, Seza inşaat Sanayi ve Ticaret Ltd. $tL, Armesa-Murat Akdemir Ortak Girişim Grubu. 


Liva Iç ve Dış Ticaret Şirketi olmak üzere 5 teklif geldi. 


Ankara Caddesi'ndeki 27 bin 388 metrekarelik Karayolları arazisine ise 10 teklif geldi. Ağaçlı yola teklif veren 5 şirket bu araziye de talip olurken, bu firmaların yan ıs ıra Kavuklar Akaryakıt Otomotiv inşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş., Femteks Tekstil Turizm Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti., özser Otomotiv Ürünleri Ticareti Temizlik ve Serviz Hizmetleri A.Ş., Mistral Yapı Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve Gergül Yapı Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş. teklif verdi.