Ulaşım

İzmir Büyükşehir'den Buca metrosu açıklaması!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, gündemden düşmeyen Buca metrosu ihalesi ile ilgili açıklama yaptı. İşte İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan o açıklama.. Anadolu Ajansı'nın aktardığına göre, İzmir Büyükşehir Belediyesi yaptığı açıklamada, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası nezdinde gerçekleştirilen itirazın reddedildiğini belirtti

Kentte yeni raylı sistem projeleri için düğmeye basan İzmir Büyükşehir Belediyesi, son zamanlarda gündemden düşmeyen Buca metrosu ihalesi ile ilgili bir son dakika açıklaması yaptı. Anadolu Ajansı'nın aktardığına göre, İzmir Büyükşehir Belediyesi yaptığı açıklamada, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası nezdinde gerçekleştirilen itirazın reddedildiğini belirtti.

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada son zamanlarda sık sık gündeme gelen İzmir Hafif Raylı Sistemi’nin 5. aşamasını meydana getiren ve geçtiğimiz günlerde yeni gelişmelerin yaşandığı Üçyol-Buca hattının yapım ihalesinin finansmanının EBRD tarafından karşılanacağı ve sözleşme gereği söz konusu bu ihalenin EBRD kurallarına göre, bu kurumun elektronik ihale portalı üzerinden gerçekleştirileceği bildirildi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Ali Sürekli'den metro açıklaması: CHP'de yine zarar ziyan!

İzmir Büyükşehir Belediye binası yıkım ihalesi Nisan'da!

Ankara-İzmir YHT Hattı'nda çalışmalar hızlanıyor!