05 / 05 / 2024

İzmir Çaybaşı'nda çok amaçlı salonlar hizmete açıldı!

İzmir Çaybaşı'nda çok amaçlı salonlar hizmete açıldı!

Aziz Kocaoğlu, beldelerde çocukların spor yapması, ailelerin sosyal etkinliklerini gerçekleştirmesi amacıyla çok amaçlı salonlar hizmete açtıklarını belirtti



İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, beldelerde çocukların spor yapması, ailelerin sosyal etkinliklerini gerçekleştirmesi amacıyla çok amaçlı salonlar hizmete açtıklarını söyledi. Çaybaşı beldesinde  İzmir  Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan çok amaçlı salonun açılış töreninde konuşan Kocaoğlu, beldelerde arıtma, arazi yolları ve spor salonları yaptıklarını belirtti.

İzmir Büyükşehir Belediyesi sınırlarının genişlemesiyle birlikte yeni beldelerde yapılacak hizmetleri planladıklarını kaydeden Kocaoğlu, Çaybaşı beldesindeki açılışla 16. çok amaçlı salonu tamamladıklarını bildirdi. Gümüldür, Armutlu, Yukarıkızılca, Bağyurdu, Canlı, Çırpı, Helvacı, Emiralem, Koyundere, Seyrek, Ulukent, Bağarası, Görece, Ayrancılar, Yeni Foça'daki çok amaçlı salonların faaliyetlerini sürdürdüğünü anlatan Kocaoğlu, Yelki'deki salonu da kısa süre içinde hizmete açacaklarını söyledi. Özdere, Ulucak, Ören, Asarlık'taki çok amaçlı salonların yapımının sürdüğünü belirten Kocaoğlu, Tekeli çok amaçlı salonunun ise ihale aşamasında olduğunu bildirdi.

Beldelerde çocukların spor yapması, ailelerin sosyal etkinliklerini gerçekleştirmesi amacıyla çok amaçlı salonları hizmete açtıklarını söyleyen Kocaoğlu, "Çaybaşı'ndaki vatandaşlarımızın geleneklerini sürdürecek mekanları yoktu, şimdi geleneklerini burada yaşatabilecek" diye konuştu. Konuşmanın ardından Kocaoğlu'na üzerinde adı yazan forma hediye edildi. Açılışı yapılan çok amaçlı salonda açılıp kapanabilen tribünler sayesinde sahne ve spor etkinlikleri gerçekleştirilebilecek. Spor ve servis alanları olmak üzere iki bölümden oluşan yapının 700 metrekarelik alanında spor salonu yer alıyor. Açılıp kapanabilen 168 kişilik teleskopik tribünün yer aldığı salonun diğer bölümünde 170 metrekarelik sahne bulunuyor. Salonda tiyatro gösterileri ve konserler de düzenlenebilecek.
AA


Geri Dön