İhale

İzmir Defterdarlığı'ndan 35 milyon 357 bin TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı İzmir İli Menemen, Güzelbahçe ve Konak İlçesi'nde yer alan 4 gayrimenkulü 35 milyon 357 bin 599 TL bedelle satışa çıkarıyor.

İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı; İzmir Menemen, Güzelbahçe ve Konak İlçesi'nde bulunan 4 gayrimenkulü satışa sunuyor. Satışa konu gayrimenkullerin cinsi, arsa, kargir depo-arsa ve zeytinli arsa olarak belirlendi.


İzmir Menemen İlçesi Ulucak Mahallesinde,  5.574,00 metrekare yüzölçümlü ve 9.400,00 metrekare yüzölçümlü arsa satılıyor. 


İzmir Güzelbahçe İlçesi Güzelbahçe Mahallesinde, 7.045,00 metrekare yüzölçümlü zeytinli arsa satışa çıkıyor. 


İzmir Konak İlçesi Mersinli Mahallesinde, 5.000,00 metrekare yüzölçümlü kargir depo,arsa satışı yapılacak. 


www.izmirdefterdarligi.gov.tr adresinden öğrenilebileceği gibi, Türkiye genelindeki ihale bilgileri www.milliemlak.gov.tr adresinden de öğrenilebilir.



Haber, Habertürk Egeli'de şu şekilde yer aldı


İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Yeni Kent Merkezi arazisi içinde kalan Konak Mersinli'deki 5 bin metrekarelik arazisini 23 milyon 262 bin 640 lira tahmini bedelle satışa çıkardı. İçinde kargir depoların ve otoparkların bulunduğu, Merkezi İş Alanı (MİA) imar planlı arazide özelleştirilme işleminin tamamlanmasının ardından iş merkezleri, konut ve AVM yapılabilecek. İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı satış ihalesini 30 Haziran'da gerçekleştirecek. 


Habertürk Egeli