03 / 05 / 2024

İzmir Dört Mevsim Konakları'nda yüzde 10 peşinatla!

İzmir Dört Mevsim Konakları'nda yüzde 10 peşinatla!

İzmir Urla-Güzelbahçe Dört Mevsim Konakları, ferah bir yaşam sunuyor. İnşaat yoğunluğunun önüne geçilen proje alanında 10-15 metrekare büyüklüğünde hobi bahçeleri de yer alıyor



İzmir'in en büyük konak projesini hayata geçirdiklerini belirten Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Urla-Güzelbahçe'de imar mevzuatına göre 200'e yakın villa yapabilecek büyüklükteki Dört Mevsim Konakları proje alanında 136 konak yaptıklarını, böylece inşaat yoğunluğunun önüne geçtiklerini söyledi. Projede 10-15 metre büyüklüğünde hobi bahçeleri bulunduğunu vurgulayan Aslan, "Projemizde konak başına düşen yeşil alan miktarı bin metrekarenin üzerinde yer almaktadır. Dört Mevsim Konakları ortakları, doğal ortamlarında organik tarımla üretilen sebze ve meyveleri temin etme imkanı bulacak" diye konuştu.

YÜZDE 40 AVANTAJ

Almanya'dan Dubai'ye; İzmir'den İstanbul'a projeye birçok seçkin ortağın katıldığını vurgulayan Aslan, "Dört Mevsim Konakları ortaklarının yüzde 30'unu doktorlar, yüzde 40'ını işadamı, bürokratlar, yüzde 15'ini mimar, mühendisler, yüzde 15'ini ise emekliler ve diğer meslek gruplarından yurttaşlar oluşturuyor. Yüzde 10 peşinat ve yüzde 0.79'dan başlayan faiz oranlarıyla 220 metrekare ile 356 metrekare arasındaki konaklarımıza sahip olabilirsiniz. 24 ayda tamamlanması hedeflenen Zeytin, Çamlı, Yağmur konak tiplerinin yer aldığı Ege-Koop Dört Mevsim Konakları, pek çok lüks konak projesine göre yüzde 40 daha avantajlı fiyat seçenekleriyle beğeni kazandı" dedi.

Dört Mevsim Konakları alanı İzmir'in ulaşım açısından en avantajlı noktasında yer alıyor. Proje arazisi, İzmir-Çeşme otoyolu üzerinde, Urla gişeleri çıkışma 3.5, Urla Merkez'e 4, Türkiye'nin yavaş şehri Seferihisar'a 7, Çeşmealtı'na 7-8, Çeşme'ye 30 ve  İzmir  merkezine de 38 kilometre mesafede bulunuyor.
Habertürk
 

 


Geri Dön