Proje Güncel

İzmir Egesel Bayraklı dükkan!

Egesel Bayraklı projesi 2 blok şeklinde İzmir Egesel Bayraklı dükkan ve konut olarak karma bir projeden meydana geliyor. Egesel İnşaat tarafından İzmir Bayraklı'da konumlanıyor...


Egesel İnşaat imzası taşıyan proje İzmir Bayraklı'da inşa ediliyor. Egesel Bayraklı projesi konut ve İzmir Egesel Bayraklı dükkan şeklinde 2 bloktan meydana geliyor. 


Egesel Bayraklı Konutları toplam 84 daireden meydana geliyor. İzmir Egesel Bayraklı dükkanları kapsamında projede 60 ticari ünite bulunuyor. 


İzmir Egesel Bayraklı projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor. İzmir Egesel Bayraklı dükkan fiyatları Ocak ayında belli olacak.


Projenin sosyal imkanları arasında terasta yeşil çatı, yürüyüş yolları ve yaşam alanları, balkonlarda güneş kırıcı İzmir Egesel Bayraklı dükkan ve konutlarda VRF merkezi ısıtma-soğutma, 24 saat güvenlik, balkon ve cephelerde bitkilendirme, dükkanların önünde otopark alanı, konutlara özel kapalı otopark, fast-food, cafe ve alışveriş mağazaları yer alıyor. 


Telefon : 0232 252 00 85

Web Adresi: http://egeselinsaat.com.tr

Belemir ÖKSÜZ/Emlakkulisi.com