29 / 04 / 2024

İzmir Egesel Bayraklı Office!

İzmir Egesel Bayraklı Office!

Firma: Egesel İnşaat

Proje: Egesel Bayraklı

İzmir Egesel Bayraklı Office projesi Bayraklı Tower'ın yanında yükseliyor. Egesel İnşaat projesi İzmir Egesel Bayraklı Office 2 bloktan meydana geliyor...




Egesel İnşaat'ın yakında satışa çıkaracağı  Egesel Bayraklı  Konutları projesi  İzmir  Bayraklı ilçesinde yükseliyor. Bayraklı Tower'ın yanında hayata geçirilen İzmir Egesel Bayraklı Office projesinde alışveriş alanları, cafe, yürüyüş alanları, çocuk oyun alanları gibi sosyal olanaklar sunuluyor.


İzmir Egesel Bayraklı Office projesinde ofis ve konutlar yer alıyor. İzmir Egesel Bayraklı Office projesi 2 blok halinde yükseliyor. İzmir Egesel Bayraklı Office projesinde bir blok ofislere, diğer blok konutlara özel hazırlandı.


İzmir Egesel Bayraklı Office!


İzmir Egesel Bayraklı Office projesinde 60 home ofis bulunuyor. 84 adet daireden oluşan İzmir Egesel Bayraklı Office projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 konut tipleri tasarlandı. 


Merkezi ısıtma ve soğutma sisteminin bulunduğu İzmir Egesel Bayraklı Office projesinde bahçe ve balkonlarda bitkilendirme, balkonlarda güneş kırıcı, açık ve kapalı otopark alanları mevcut.



Telefon : 0232 252 00 85

Web Adresi: http://egeselinsaat.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön