İş Fırsatları

İzmir Ekonomi Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alıyor! Son başvuru 30 Ocak 2023!

İzmir Ekonomi Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alım ilanını yayımladı. Son başvuru 30 Ocak 2023! İşte detaylar… Başvurular ilgili Fakülte Dekanlığı veya Yüksekokul Müdürlüğü’ne son başvuru tarihine kadar şahsen veya posta yoluyla yapılabiliyor

İzmir Ekonomi Üniversitesi Rektörlüğü, Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alıyor. Başvurular ilgili Fakülte Dekanlığı veya Yüksekokul Müdürlüğü’ne son başvuru tarihine kadar şahsen veya posta yoluyla yapılabiliyor. Belirtilen şartları taşımayan ve süresi içerisinde başvurmayan adayların başvuruları dikkate alınmayacak.

İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM GÖREVLİSİ VE ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ ALIMI BAŞVURU BELGELERİ ŞÖYLE:

İzmir Ekonomi Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alıyor! Son başvuru 30 Ocak 2023!

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi, Mühendislik Fakültesi ve Fen Edebiyat Fakültesine Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alımı yapılacak. İlanlara son başvuru tarihi 31 Ocak 2023 olarak belirlendi. ALES şartı 70 puan, YDS ise 85 olarak belirlendi. Ancak Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu    İlk ve Acil Yardım bölümüne alınacak Öğr. Gör. (Ders Verecek) kadrosunda yabancı dil şartı aranmadığı belirtildi.

www.ieu.edu.tr/tr